Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Sådan overbeviser du din familie om at lade dig få høns

Hvad enten du forsøger at overbevise din kæreste, ægtefælde, roomie eller forældre om at lade dig holde høns, så frygt ej. Vi har alle de tips og tricks, du behøver for at få dem overtalt. Vigtigst af alt, du vil selvfølgelig holde dine høns i en Eglu, derfor er nogle af deres reservationer allerede elimineret fra starten af, på grund af det unikke og innovative design.

Omlets store guide til hvordan du overbeviser enhver om at lade dig få høns!


? Høns fylder for meget

? Svar: Høns findes i alle former og størrelser, inklusiv dværghøns, som vil være glade og tilfredse selv i den mindste have.

 

? Høns lugter dårligt

? Svar: Høns dufter dejligt, men deres møg er lidt ubehageligt. Derfor er Eglu hønsehuset så nemt at rengøre, og på blot 5 minutter kan du få det til at dufte skønt igen.

 

? Høns sviner

? Svar: Alle Eglu hønsehuse er super nemme at flytte, og høns forbedrer faktisk græsplænen ved at hakke mosset op og gøde.

 

? Vi har så mange rovdyr

? Svar: Eglu hønsehusene er rovdyrsikrede, vi har endda oplevet bjørne prøve at bryde ind – uden held! Ræve, mårer og rovfugle bliver alle snydt af det smarte anti-tunnel panel og uigennemtrængelige design.

 

? Vi kan ikke tage på ferie!

? Svar: Høns lever udendørs og du kan efterlade dem en weekend over – med nok mad og vand. Hvis du er væk i længere perioder, vil dine venner og naboer med glæde komme og se til dem, især hvis de kan få friske æg.


Her er nogle fejlsikre tricks du kan prøve, som burde kunne skubbe dem i den rigtige retning:

 

? Diskrete hints – Start med at efterlade udklip fra Omlet brochure eller billeder fra vores hjemmeside rundt omkring i huset. Et særligt godt sted er døren til køleskabet, badeværelsesspejlet og ovenpå deres hovedpude.

 

? Smagstest – Få fat i et æg, helt friskt fra gården samt et æg fra supermarkedet. Lav en smagstest, der kan demonstrere forskellen på både farve og smag.

 

? Adoptering af høns – Vis dem en succeshistorie fra organisationer, der redder burhøns, og forklar hvordan I kan redde disse fugle og give dem et godt hjem.

 

? De spiser insekter – Høns er fantastiske små hjælpere i haven, så længe du bliver ved med at flytte dem rundt i haven, så vil de spise alle de irriterende små plager, du aldrig rigtig kan komme af med.

 

? Søde kæledyr – Folk bliver ofte overraskede over at finde ud af, at høns faktisk er nogle søde kæledyr, der alle har deres egen personlighed. Se om du kan finde en ven, der allerede har høns, som du kan introducere din familie for, så de kan få muligheden for at kæle med en høne og selv se, hvor søde og hyggelige de dyr er. Alternativt er der sikkert en lokal gård eller dyrehave, hvor I kan se nogle høns.

 

? Begynd at navngive dine ‘hypotetiske’ høns – Begynd at finde på navne til dine fremtidige høns. Prøv at involvere din familie, så vil de hurtigt se hvor meget sjov I kan få ud af det!

 

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *