Omlet bloggen

15% RABAT på alt hundetilbehør hos Omlet!

 

Lige nu får du 15% rabat på alt hundetilbehør hos Omlet. Alt lige fra hundelegetøj, hundefoder og godbidder til hundesnore, hundesæder til bilen og meget meget mere…

 

 

Vilkår og betingelser

15% rabat på hundetilbehør er gyldig i perioden fra d. 5/3/2018 indtil midnat d. 11/3/2018, og kun så længe lager haves. Rabatten trækkes automatisk fra prisen, så der skal ikke anvendes nogen rabatkode ved checkout. Tilbuddet gælder for alle vores hundeprodukter med undtagelse af Fido Studio og Fido Classic hundeburene. Omlet forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage når som helst. Rabatten kan ikke anvendes til leveringsomkostninger. Tilbuddet gælder kun på produkter udbudt til fuld pris i forvejen og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre rabatter eller tilbud.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *