Omlet bloggen

Omlets store påskeæg jagt

Hurra – det er Påske, og vi elsker allesammen en god påskeæg jagt, gør vi ikke?

Derfor har vi gemt 6 æg rundt omkring på hjemmesiden, som du kan lede efter… Hvis du finder dem alle har du chancen for at vinde et Omlet gavekort på 2.000 kr.! Derudover udlover vi også 10 ekstra præmier bestående af vores flotte æg-ramper, et must-have i køkkenet.

 

 

Vi har gemt 6 æg rundt omkring på hjemmesiden, som du kan gå på jagt efter. Hvert æg har et tal, og når du har fundet alle 6 æg skal du blot lægge alle tallene sammen for at finde frem til det magiske vindertal!

Når du har fundet alle æggene skal du blot indtaste dine oplysninger samt vindertallet på vores konkurrenceside – her kan du også læse mere om regler og vilkår for konkurrencen. Konkurrencen slutter ved midnat onsdag d. 4. april, og de heldige vindere får besked torsdag d. 5. april.

 

Held og lykke!

This entry was posted in Kæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *