Omlet bloggen

VIND en Fido Nook hundehule eller et Fido Studio hundebur i vores Valentinsdagskonkurrence!

 

I anledningen af Valentinsdag og KÆRLIGHED, kunne vi godt tænke os at se hvordan I forestiller jer, at jeres hundes datingsprofiler ville se ud, hvis de kunne swipe – og vi udlover 3 af vores Fido Nook og Fido Studio.

Vis din hunds personlighed i beskrivelsen, fortæl os dens alder og placering, og imponér os med det bedste billede af din smukke vovse, der vil få hele verden til at forelske sig i den! Del din hunds datingprofil på Facebook, Twitter eller Instagram med #PawAmour for din chance for at vinde en Fido Nook eller Studio hundehule efter eget valg. Vi udvælger én vinder i hver af disse kategorier –

 • Flotteste pels
 • Mest romantiske
 • Sjoveste profil

 

Leder din hund efter den store kærlighed? Kunne du tænke dig at finde en firbenet ven til den? Opret din hunds datingprofil nu!

 • Besøg vores PawAmour konkurrenceside her for at komme i gang.
 • Vælg et billede af din hund. Vi anbefaler et kvadratisk fotografi her – og sørg for at det era f god kvalitet, så verden kan se din vovse rigtigt.
 • Fortæl os din hunds navn, alder (i menneskeår) og hvor den befinder sig.
 • Beskriv din hunds personlighed i beskrivelsen. F.eks. livret og yndlingsbeskæftigelser. Husk at der er en præmie for den sjoveste profil samt for den mest romantiske!
 • Indtast dine egne oplysninger (en mennekse E-mail, tak!)
 • Opret et billede af profilen og del det på Facebook, Instagram eller Twitter med #PawAmour i beskrivelsen.

Konkurrencen lukker til midnat d. 17. februar. Vi udvælger 3 profiler, som vinder en Fido Nook eller Studio.

Held og lykke!

 

Vilkår og betingelser

 1. Ingen af Omlets konkurrencer eller kampagner er på nogen måde sponsoreret, støttet eller administreret af eller knyttet til Facebook, Twitter eller Instagram.
 2. Denne konkurrence er åben for Omlet fællesskabet verden over.
 3. Omlets ansatte og deres nærmeste familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen. Ansatte hos Omlets samarbejdspartnere, der kan være med til at promovere konkurrencen, må ligeledes ikke deltage i konkurrencen.
 4. For at deltage i konkurrencen skal du indtaste din e-mail adresse på PawAmour konkurrencesiden og dele din hunds profil på Facebook, Instagram eller Twitter med #PawAmour i billedebeskrivelsen.
 5. Denne konkurrence lukker til midnat d. 17. februar 2019. Vinderne får besked privat indenfor 7 dage efter konkurrencens afslutning. Hvis vinderen ikke svarer Omlet og gør krav på deres gevinst indenfor 7 dage efter at have modtaget beskeden, forbeholder vi os retten til at trække præmien tilbage og vælge en alternativ vinder at give præmien til.
 6. 3 vindere bliver udvalgt iblandt alle deltagere over hele verden. Disse vindere bliver valgt af Omlet, og vi vælger vores favoritter i følgende kategorier;
  • 1 vinder for mest romantiske profil
  • 1 vinder for flotteste pels
  • 1 vinder for sjoveste profil
 7. Præmien er en Fido Nook eller Fido Studio hundehule fra Omlet. Vinderne kan vælge imellem en Fido Nook eller en Fido Studio, og om de ønsker størrelse 24” eller 36”, et bur og/eller garderobeskab. Vinderne modtager også en Fido hundeseng til hundehulen. Intet andet tilbehør følger med.
 8. Vores beslutninger i alt hvad der har med konkurrencen at gøre er endegyldige, og vi indgår ikke i nogen drøftelse af disse.
 9. Præmien kan ikke ombyttes og har ingen kontant værdi.
 10. Ved at deltage i konkurrencen accepterer deltageren, at de er bundet af disse vilkår og betingelser.
 11. Alle deltagere accepterer anvendelse af deres bruger-genererede indhold (fx billeder) indsendt i forbindelse med konkurrencen til fremtidige marketing formål.
 12. Vinderen accepterer anvendelse af deres navn samt andre anmodninger fra Omlet indenfor rimelighedens grænser til reklamation efter konkurrencen.
 13. Omlet forbeholder sig retten til at trække konkurrencen tilbage til enhver tid. Omlet kan til enhver tid ændre en konkurrence, konkurrenceoplysningerne eller disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel. Alle ændringer bliver offentliggjort enten i selve konkurrenceoplysningerne eller i disse vilkår og betingelser.

This entry was posted in Konkurrencer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *