Omlet bloggen

15% rabat på alle hundeprodukter

Selvom din hund til tider kan være lidt uartig, så ved vi jo godt at du ikke kan forblive vred alt for længe.

Forkæl din vovse med 15% rabat på ALLE hundeprodukter.

Hvad enten vores hund er en strømpetyv, maler-ved –et-uheld eller mudret poteprinter, så ved vi alle, at lige meget hvad de gør, så vil vi altid elske dem. Derfor giver vi dig 15% rabat på alle hundeprodukter, så du kan spare penge næste gang hunden skal forkæles.

Til de nye hvalpe i dit hjem, kan du spare 15% på det populære Fido Studio hundebur, som er perfekt til hvalpetræning med stil. Eller forkæl din hund med et luksus Fido Nook, hvor din firbenede ven vil elske at kunne slumre hele eftermiddagen væk – fås nu med stilfulde gardiner, som kan gøre hulen endnu mere hyggelig og sikker at slappe af i.

Og så er dette selvfølgelig det perfekte tidspunkt at fylde op med og spare penge på godbidder, legesager, plejeprodukter og helseprodukter fra vores store udvalg af hundetilbehør på hjemmesiden.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at forkæle din firbenede ven – billigere!

 

Vilkår og betingelser

Kampagnen med 15% rabat gælder kun fra d. 14/8/19 indtil midnat d. 28/8/19. Ingen rabatkode nødvendig. Tilbuddet gælder kun på alle hundeprodukter under kategorien hunde . Reservedele ekskluderet. Kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet kan ikke anvendes i sammenhæng med andre rabatter eller med andre tilbud.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *