Omlet bloggen

Det bedste fra Omlets julebutik

Omlets julebutik er tilbage og bedre end nogensinde før!

Få styr på julegaverne til dine VIPs (very important pets) med Omlets julebutik og vores store udvalg af julelegetøj, julegodter og meget andet til alle dine elskede kæledyr.

Start den mest vidunderlige tid af året med vores udvalg af julekalendere til hunde, katte og små dyr. En sjov, juletradition, som børn (og voksne) vil elske at dele med deres firbenede venner.

Til hunde har vi et bredt udvalg af lækre godbidder i en række julesmage, fra kalkunbider til julekager, såvel som sjovt og hyggeligt legetøj der vil holde dem glade på en spændingsfyldt juleaften! Du kan endda holde din firbenede ven lun og varm i den kolde december måned med vores super søde vinter sweatre, som findes i 3 størrelser.

Til kattene i dit hjem er der et bredt udvalg af godbidder og legetøj til rådighed, inklusive en Grumpy Cat julelys drillepind og rosenkål til interaktiv leg. Luksus julestrømpen er den perfekte gave til din katte-elskende kollega, og fås desuden også til alle andre dyr.

På grund af stor efterspørgsel er vores dejlige jule potpourri til hønsehuset også tilbage igen i år. Tilføj en frisk duft af julestemning til dine damers hjem med vores blanding af femten urter, blomster og krydderier, inklusive toner af kanel og kløver. Til hønsene har vi også vores populære Peck Toys, Caddi godbidsdispenseren plus nye hængende frødekorationer. Den nye automatiske dør til hønsehuset er en fantastisk gave til alle hønseholdere, da den kan monteres på alle hønsehuse i træ, Eglu Cube hønsehuse og alle Eglu hønsegårde.

Til små kæledyr, inklusive kaniner, marsvin og hamstere, har vi en række julede gnavelegesager, samt en supersød snedækket iglo og en lækker festlig kage!

This entry was posted in Vinter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *