Omlet bloggen

Pynt op til jul i dit kæledyrs Nook

Inddrag din hunds Fido Nook, når du pynter op til jul i hjemmet, og transformér dit kæledyrs hule til en rigtig julehule med disse idéer…

Lyskæder

Alle elsker lys ved juletid, så hvorfor ikke indramme din Nook smukt med en batteridreven lyskæde. Hvis du har en hvalp, bør du placere lyskæden på ovenpå din Nook, så du kan nyde det flotte lys, men uden risiko for at hvalpen tygger i ledningen! 

En lille julekrans

Sæt en Fido krog op på ydersiden af døren til dit Nook garderobeskab, som du derefter kan hænge en mini-julekrans op på. Du kan endda selv lave en krans, så den passer perfekt til din egen indretning og tilføje diskrete hundedetaljer, såsom nogle dekorative kødben eller et bånd med poteaftryk.

Julegardiner 

Hvis du har tilføjet en gardinstang og gardiner på dit kæledyrs Nook, kan du overveje at skifte gardiner ud med nogle, der har et julemønster. Læs hvordan du laver dine egne julegardiner.

Juletræet

Ingen grund til at ofre dit juletræ, hvis du har hvalpe eller andre tygge-glade hunde, kan du anvende brudsikre eller bløde julekugler og hæng de ting, som er skrøbelige eller dyrebare, nær toppen af træet! 

LED-lys

LED lys giver den samme opvarmende glød som ægte stearinlys, men uden risiko! 

Julestrømpe

Denne super søde hundejulestrømpe er perfekt at hænge op i garderobeskabet klar til julemandens besøg!

Hunden

Gør din vovse klar til julen med en super sød julesweater eller et halsbånd i julens røde farve, den kan bære med stolthed. 

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *