Omlet bloggen

#UnlikelyLove – Vind et portært af dit kæledyr + et gavekort på 1000kr.

I forbindelse med at Valentinsdag d. 14. februar er lige rundt om hjørnet, leder vi efter de mest usandsynlige og usædvanlige venskaber! Derfor har vi slået os sammen med Jannie Bolet Design for at give dig muligheden for at vinde et unikt og personligt portræt af dit kæledyr + et gavekort på 1000kr.

Er din kanin bedste venner med din høne? Sover katten og hunden i samme seng, eller er hunden blevet forskelsket i en ged I har mødt på tur? Er dit barn endelig blevet venner med hestene eller elsker din undulat at synge for hamsteren? Send os dit billede og få chancen for at vinde!

Du skal blot poste et billede af det utrolige venskab med hashtagget #UnlikelyLove

Du kan poste dit billede til vores Facebook sider Omlet Kæledyr eller Jannie Bolet Design, eller poste det på Instagram og tagge @omlet_kaeledyr og/eller @jannieboletdesign

Held og lykke – Glædelig Valentinsdag!

 

Konkurrencen slutter fredag d. 16. februar 2018 kl. 12.00, hvor vinderen vil få besked via de sociale medier. Præmierne kan ikke ombyttes til penge. Vinderen modtager et gavekort på 1000kr. til www.omlet.dk samt et personligt portræt af sit kæledyr i størrelse A3 og i ramme. Vinderen får selv mulighed for at aftale motiv med kunstneren og skal sende et vellignende foto af det aftalte motiv.

This entry was posted in Kæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *