Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Skal du på road trip med din hund? Se vores bedste tips til turen…

 • Det er altid bedst at have din hund i et transportbur, når den skal med ud og køre i bil. På den måde vil hunden være i sikkerhed, og ikke i risiko for at komme til skade hvis du bremser hårdt op eller kommer ud for en ulykke. Det betyder også, at hunden ikke vil distrahere dig som fører af bilen, så det bliver en mere sikker køretur for alle.
 • Sørg for at din hund er trænet i at bruge buret, inden du tager den med på første køretur. Nogle hunde bliver stressede af at køre i bil, og det er ikke nogen god idé at øge denne stress ved at komme den i et bur for allerførste gang og så tage den med på en køretur.
 • Et hundebur bør aldrig anvendes som en form for straf for hunden, positive oplevelser kan opmuntre din hund til at bruge buret med glæde og lethed. Tving aldrig hunden ind i buret, lad i stedet døren stå åben og lad hunden gå ind i buret af sig selv.

 • Tag hunden med ud på en lang gåtur inden I skal af sted på jeres køretur, hvis hunden er godt træt, er der større sandsynlighed for at den har lyst til at hvile sig, når den er i bilen. Samtidig undgår du, at der sker uheld inde i bilen.
 • Når det er sagt, bør du stadig planlægge nogle pauser langs ruten, mindst hver anden time, så din hund får chancen for at strække benene og komme til at tisse.
 • Når du stopper, må du aldrig efterlade din hund i en parkeret bil. Du vil blive overrasket over hvor hurtigt det kan blive meget varmt inde i bilen, så din hund bliver dehydreret, hvilket potentielt kan være dødsens farligt, den risiko er der ingen grund til at tage.
 • Sørg for at transportburet har den rigtige størrelse til din hund. Omlets Fido Classic hundebure findes i tre forskellige størrelser: 24, 30 og 36 tommer, med valgfrit udstyr såsom vandskåle og senge.

 • Det er en god idé nogle gange at medbringe din hunds yndlingstæppe eller legetøj på køreturen for at berolige den.
 • Sørg for at din hund er chip-mærket inden I tager af sted. Medbring også et foto af hunden i tilfælde af at I bliver væk fra hinanden.
 • Kør et par kortere prøveture inden I tager af sted på jeres lange tur, lad hunden vænne sig til at være i bilen, med tiden bør den blive mindre urolig ved det.
 • Lav en liste over alle de mest nødvendige ting du skal huske at pakke til turen såsom foder/vandskål, papirservietter, hundeposer, hundetegn, halsbånd, hundesnor osv.
 • Fodr din hund mindst 3 timer inden du regner med at rejse for at undgå, at den bliver køresyg. Hvis det er en meget lang tur, så giv hunden nogle mindre godbidder, når I holder pauser.

 

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *