Omlet bloggen

Skal du på roadtrip med din hund?

Terrier hund rejser i bil, og hviler på Omlets luksus hundetæppe i imiteret lammeskind

Skal du på roadtrip med din hund? Det er sjovt at have en firbenet ledsager ved din side på en lang køretur. I kan gø og synge jeres favoritsange sammen, mens sommerbrisen blæser i dit hår (og din hunds pels), men før du starter motoren, skal du vente et øjeblik og læse vores guide til at tage din hund med på køreturen.

Sikkerhed først

Forberedelse er nøglen til at sikre, at din hunds sikkerhed er den første prioritet på jeres rejseeventyr. I skrivende stund skal alle hunde være registreret i dansk Hunderegister i Danmark, via mikrochipping eller øretatovering. Når dette er sikret, skal du også kontrollere, at din hunds vaccinationer er opdateret og at din hund er ved godt helbred, inden I tager afsted på rejsen.

Hvis du planlægger en lang biltur, skal du langsomt vænne din hund til at bruge mere tid på at rejse i bilen. Ligesom mennesker lider nogle hunde af køresyge, når de er i bilen, så det er vigtigt at vurdere, hvordan den klarer sig på kortere ture først. Hvis den bliver køresyg, skal du kontakte din dyrlæge for at se, om der kan ordineres medicin.

Hvad med sikkerhedsseler?

Så du har taget din hund til dyrlægen og ved, at den er dygtig til at blive transporteret – men hvad nu? Det er tid til at overveje, hvordan du planlægger at holde din hund fast, når I er på tur. En sikkerhedssele, et hundebur eller en hundevagt er 3 måder, du kan holde din hund sikker på, mens I er i bilen. Det er dit ansvar at tjekke med de lokale myndigheder, om der er nogle love du skal overholde i bilen på jeres tur.

Hvis et bur er din hunds ønskede transportmetode, er Fido Classic det ideelle valg. Den fås i 3 størrelser, og buret kan passe til både små hunderacer som en Yorkshire Terrier, og store hunderacer på 30 kilo. Buret kan også let foldes, hvilket gør det perfekt til at pakke væk, når I når jeres destination.

At burtræne din hund er et uvurderligt værktøj og vil gøre rejsen meget lettere for både dig og din pelsede ven. I stedet for at se det som et restriktivt sted, er et bur et sikkert sted, hvor din hund kan trække sig tilbage, hvor som helst de er. Det vil også gøre turen meget mindre stressende for alle involverede. Følg vores guide til træning med hundebure og se hvor nemt det er for din hund at have det behageligt, når den er væk hjemmefra.

Minder om hjemmet

Det er dejligt at tage på roadtrip, men hjemve kan sætte ind på et tidspunkt. Hunde kan også opleve dette, så det er en god ide at pakke et par af deres yndlingsting for at minde dem om hjemmet. Hundelegetøj er afgørende, når du tager på tur med din hund, ligesom når de er hjemme. At holde din hund stimuleret er meget vigtigt, når I ankommer til jeres destination, så medbring et yndlingslegetøj som en Kong der vil holde din hund underholdt i timevis, selv i et nyt miljø.

Eller hvad med at tage dens hyggelige hundetæppe med, eller en superblød hundeseng som den kan hvile på, når I tager en pause? Omlets pudeseng til hunde kan tages med overalt, og lover en pudeblød søvn.

Hvad mere er, du kan endda matche din hunds seng med dens halsbånd og hundesnor med Omlets Dog Walk-kollektion. Shop fra en række designer halsbånd og hundesnore i 8 signaturprints, inspireret af skønheden i den ydmyge gåtur med hunden. Og glem ikke en møgpose-beholder, også tilgængelig i matchende prints, for at tilføje lidt elegance til en af de mindre sjove aktiviteter som kæledyrsforælder.

Pit-stop afventer

Din og din hunds tasker er pakket, og I er klar til at tage afsted! Men inden I tager ud på landevejen, skal du notere eventuelle stop, I skal foretage. Det siger sig selv, at du aldrig skal lade en hund være alene i bilen. Uanset årstiden kan temperaturen, som din bil kan nå uden opsyn, være dødelig for hunde, hvadenten det er for varmt eller for koldt. At åbne et vindue er ikke nok til at holde din hund sikker mod elementerne, når den er fanget i en bil, så du bliver nødt til at vælge passende pit-stop-steder, der er hundevenlige. En hurtig søgning vil vise en række steder, hvor din hund vil være i stand til at strække dens ben, gå på toilettet og få noget at drikke. Mens din hund måske ikke behøver at gå potten så ofte, afhængigt af dens alder, er det klogt at stoppe et sted hveranden time for at tage en pause.

Omlet og din hunds eventyr

Uanset om du er på vej ud på et stort eventyr eller bliver hjemme, har Omlet de produkter, din hund har brug for for at fortsætte med at trives. Fra ultra bløde hundesenge til hundebure, der er lette at rejse med, og hyggelige hundetæpper, fremstiller vi alt hvad du har brug for som kæledyrsforælder for at sikre, at din firbenede ven lever dens liv fuldt ud.

Hund bag i bilen, der sidder i dens Omlet Fido Classic hundebur

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *