Omlet bloggen

FRI FRAGT på alle rugemaskiner og startpakker til kyllinger i en begrænset periode

Fri fragt

Få gratis levering når du køber en rugemaskine eller startpakke til opdræt af kyllinger – kun i en begrænset periode!

 

Køb nu

 

 

Vilkår og betingelser

Fri fragt på Brinsea rugemaskiner og startpakker gælder kun i en begrænset periode. Produkterne, der er fri fragt på, er de følgende: Brinsea Mini II Eco (10 hønseæg), Brinsea Mini II Advance (7 hønseæg), Brinsea Maxi II Eco (30 hønseæg), Brinsea Maxi II EX (14 hønseæg), Brinsea Ovation 28 EX, Brinsea Mini II ECO STARTPAKKE og Mini II Advance STARTPAKKE. Du behøver ingen kampagnekode, tilføj blot produktet til din indkøbskurv. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves. Omlet ltd. forbeholder sig desuden retten til at afslutte kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt. Tilbuddet kan ikke anvendes i forbindelse med andre rabatter eller kampagner.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *