Omlet bloggen

Omlets nye automatiske dør til hønsehuset er netop ankommet med Starchick Henterprice!

Omlet hønsene har været på en vigtig mission på tværs af universet. Det har krævet mod at vove sig ud hvor ingen høne før har været, men de Forenede Fjerbund har skubbet grænserne og rejst igennem tid og rum for at levere den mest sikre og praktiske automatiske hønselem nogensinde.

Nu inviterer vi dig til at tage et smugkig ombord på Starchick Henterprice, hvor Captain Kluk har kommandoen imens mandskabet drøner mod jorden og giver instruktioner i forberedelse på udforskning af planeten. Efter et virvar af kommunikation og trykken på knapper er de endelig i stand til at anvende Henterprices nyeste tilføjelse… den automatiske dør.

Hønsenes ejer kommer ud i haven om morgenen, helt uvidende om hønsenes travle nat, og opdager et mystisk emblem. Dette får hønsene til ’hurtigt’ at klatre tilbage i Henterprise og fyre af sted tilbage ud i rummet, da den automatiske dør lige akkurat når at lukke efter dem.

Under deres rejse igennem rummet har hønsene besøgt medlemsstaterne i det Forenede Forbund af planeter, hvor de har indsamlet tilbagemeldinger på deres nyeste innovation, den automatiske dør til hønsehuset. I løbet af deres ekspedition er døren blevet udviklet til at kunne fungere på alle hønsehuse i træ og alle hønsegårde, såvel som den berygtede Eglu Cube. Den batteridrevne automatiske dør og kontrolpanelet blev sat på prøve i ekstreme vejrtilstande, mens lukkemekanismen fik udviklet en sensor til at opdage forhindringer. Den automatiske dør er blevet til det mest trygge og sikre system der findes af sin art og sikrer, at ingen høns kommer til skade.

Den automatiske dør til hønsehuset fungerer ved at man vælger et tidspunkt eller lysniveau, hvor dørene åbnes og lukkes. Dette sikrer, at hønsene kan blive lukket ud når solen står op, så alle hønseejere kan blive i sengen lidt længere, samt at hønsene kan blive lukket sikkert inde igen når solen går ned – hele året rundt.

Nu kan dine høns tilslutte sig Fjerbundet med en ’Lay long and prosper’ hønsejakke, der findes i en begrænset udgave inspireret af Captain Kirk, Scotty og Bones’ ikoniske uniformer.

Se hele den Star Trek inspirerede lanceringsvideo her

 

Omlets nye automatiske dør til hønsehuset kan forudbestilles fra d. 7. september, fra 1.249,00 kr., og de første 100 kunder der bestiller får chancen for at modtage en gratis hønsejakke ligesom dem, der ses i videoen.

 

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *