Omlet bloggen

NYHED: Den automatiske dør til hønsehuset er ankommet!

Vidste du, at over 60% af hønseejere får ikke nok søvn? Omlet har løsningen – den NYE automatiske dør til hønsehuset.

Indenfor det sidste årti er det blevet et stort hit at holde høns i haven, da børnefamilier gerne vil have en smag af det gode liv. Høns er endda kommet med i top 10 over de mest populære kæledyr. Og det er ikke svært at regne ud hvorfor, ting som friske æg, der gør alle vennerne misundelige, samt at børn kan få vigtige erfaringer om hvor deres mad egentlig kommer fra giver os en idé om, at høns virkelig er det ultimative kæledyr.

En ny undersøgelse har dog vist, at over 60% af hønseholdere ville ønske at de kunne ligge længere tid i sengen om morgenen, og mange indrømmede, at de var villige til at betale op til 1700kr. for en løsning, der kunne forlænge deres morgenslumren under dynen! 1 ud af 6 par indrømmede endda, at de regelmæssigt skændes om hvem der skal op og lukke hønsene ud. Hvad skal der til for at redde verdens hønseejere fra træthed og måske endda skilsmisse?

Lad os præsentere dig for Omlets fantastiske nye automatiske dør til hønsehuset. Designet til at fungere sammen med det bedst-sælgende Eglu Cube hønsehus såvel som alle traditionelle hønsehuse i træ. Den automatiske dør til hønsehuset er batteridrevet og kombinerer både en timer og lyssensor, hvilket giver brugeren ultimativ fleksibilitet og kontrol.

Omlets designchef, Simon Nicholls, siger: “Vi ved at vores kunder elsker deres høns og altid vil det bedste for dem, det er derfor vi har designet den automatiske dør, så hønsene kan stå op når de vil, hvilket kan være ret tidligt om sommeren. Det var desuden vigtigt for os at sikre os, at den fungerede ligeså godt til at lukke om aftenen og i al slags vejr, så vi har testet den rigtig grundigt i flere forskellige lande henover 2 år for at komme frem til det helt perfekte design.”

Det unikke design med integreret dør og ramme leveres med alt hvad du behøver for at montere den på dit hønsehus eller gård og er blevet testet i helt ned til -20°C. Den automatiske dør til hønsehuset fungerer som din egen personlige hønsehus concierge og vil altid sørge for at dit hønsehus er sikkert lukket for natten, selv når du er sent på den.

Sharon Burton, der har holdt høns i 4 år i Oxford, mener at den automatiske dør endda har reddet hendes ægteskab! ”Der er intet jeg ikke ville gøre for mine høns. Jeg køber det bedste foder til dem, jeg strør tørrede blomster i deres reddekasse for at holde den frisk, men jeg havde altid dårlig samvittighed over, at jeg ikke sprang ud af sengen ved daggry for at lukke dem ud, og når jeg bad min mand, Paul, om at gøre det, så lod han altid som om han sov! Da Omlet bad mig om at teste den automatiske dør var jeg så glad, den har reddet mit ægteskab!”

Omlets nye automatiske dør til hønsehuset kan forudbestilles NU, og fås fra 1.249,00 kr.

 

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *