Omlet bloggen

Omlets juleudsalg er begyndt – op til 20% rabat

Lige gyldigt om du allerede har pyntet juletræet eller er en rigtig Scrooge, om du har hunde eller marsvin, om du leder efter et nyt hjem til din kanin eller bare en godbid til dine høns – så findes der noget for enhver i Omlets juleudsalg!

Vilkår og betingelser

Tilbud på op til 20% rabat gælder udelukkende fra d. 19/11/18 – 3/12/18. Kræver ingen kampagnekode. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Produkter, som er undtaget fra dette udsalg, er: Automatisk dør til hønsehuset, Fido Nook 2-i-1 luksus hundehule med valgfrit bur, Alle beskyttelsesjakker og –tæpper til ekstreme temperaturer og Zippi indhegninger. Rabatten kan ikke overføres til fragt. Fragt ikke inkluderet. Tilbuddet gælder kun på produkter som i forvejen er til fuld pris og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud eller kampagner.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *