Omlet bloggen

VIND tilbehør til din nye Eglu!

Opgraderede du dit hønsehus, kanin- eller marsvinebur til an splinterny Eglu her til januar? Vis os dine før-og-efter billeder!

For at få chancen for at vinde en pakke med tilbehør til dine høns eller kaniner til en værdi af over 500 kr., så besøg vores Facebook side og skriv en kommentar på vores seneste opslag med et før-og-efter billede af dine kæledyrs’ nye hjem, der viser deres nye Eglu! Sørg for at du synes godt om vores side for at være med i lodtrækningen om præmierne. 6 vindere blive tilfældigt udvalgt blandt alle deltagere verden over!

Held og lykke!

Vilkår og betingelser

 1. Ingen af Omlets konkurrencer eller kampagner er på nogen måde sponsoreret, støttet eller administreret af eller knyttet til Facebook.
 2. Denne konkurrence er åben for alle Omlet kunder verden over, der ejer en Eglu Cube, Eglu Go, Eglu Go UP, eller et Eglu Go kanin- eller marsvinebur.
 3. Hver person kan kun deltage én gang. Man kan deltage i konkurrencen via enhver Omlet Facebook side.
 4. Omlets ansatte og deres nærmeste familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen. Ansatte hos Omlets samarbejdspartnere, der kan være med til at promovere konkurrencen, må ligeledes ikke deltage i konkurrencen.
 5. For at deltage skal kunden dele et før-og-efter billede af deres hønsehus eller kanin- eller marsvinebur, inklusiv et billede af deres Eglu. Hver deltager skal også synes godt om den Facebook side de deltager på.
 6. Konkurrencen lukker til midnat d. 31. januar 2019. Præmien er en pakke tilbehør til en værdi af over 500kr. til enten kanin eller høns, afhængigt af hvilket kæledyr vinderen har.
 7. Der bliver udvalgt 6 vindere i alt; 3 vindere af tilbehør til høns og 3 vindere af tilbehør til kaniner eller marsvin. Vinderne bliver tilfældigt udvalgt ud fra alle deltagere verden over, som har overholdt konkurrencens reglerne. Vores beslutninger i alt hvad der har med konkurrencen at gøre er endegyldige, og vi indgår ikke i nogen diskussion af disse.
 8. Vinderen får besked privat indenfor 7 dage efter konkurrencens afslutning. Hvis vinderen ikke svarer Omlet og gør krav på deres gevinst indenfor 7 dage efter at have modtaget beskeden, forbeholder vi os retten til at trække præmien tilbage og vælge en alternativ vinder at give præmien til.
 9. Præmien kan ikke videregives og har ingen kontant værdi.
 10. Ved at deltage i konkurrencen accepterer deltageren, at de er bundet af disse vilkår og betingelser.
 11. Alle deltagere accepterer anvendelse af deres bruger-genererede indhold (fx billeder) indsendt i forbindelse med konkurrencen til fremtidige marketing formål.
 12. Vinderen accepterer anvendelse af deres navn samt andre anmodninger fra Omlet indenfor rimelighedens grænser til reklamation efter konkurrencen.
 13. Omlet forbeholder sig retten til at trække konkurrencen tilbage til enhver tid. Omlet kan til enhver tid ændre en konkurrence, konkurrenceoplysningerne eller disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel. Alle ændringer bliver offentliggjort enten i selve konkurrenceoplysningerne eller i disse vilkår og betingelser.

This entry was posted in Konkurrencer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *