Omlet bloggen

VIND 1 af 5 Omlet gavekort på 2000kr. denne Påske

For at fejre påskeferien giver vi dig chancen for at vinde et Omlet gavekort på 2000kr., som du kan bruge til at forkæle dit kæledyr. Alt du skal gøre er at fortælle os hvor mange kaniner der er gemt i billedet herunder…

 

Vi udvælger 5 vindere fra Omlet-fællesskabet, så deltag nu for chancen for at vinde denne fantastiske præmie og muligheden for at forkæle dit kæledyr. Konkurrencen lukker til midnat mandag d. 22. april 2019. Held og lykke og god påske!

Vilkår og betingelser: Denne konkurrence lukker til midnat d. 22. april 2019. For at deltage skal du udfylde felterne på denne konkurrenceside. Der er 5 x Omlet gavekort på 2000kr. på højkant. Vinderne vil blive tilfældigt udvalgt fra alle de deltagere, der har givet det korrekte svar og får besked indenfor 7 dage efter afslutningen af konkurrencen. De 5 vindere vil blive underrettet via den e-mail adresse, de angiver, når de deltager i konkurrencen. Hvis vi ikke får svar på e-mailen indenfor 7 dage, vil præmien blive tilbudt til en anden. Præmien kan ikke veksles til kontanter. Omlets medarbejdere og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen, det samme gælder for medarbejdere i Omlets partner-organisationer, der er med til at promovere denne konkurrence. Omlet forbeholder sig retten til at ændre konkurrencen, konkurrence-oplysningerne eller disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel. Enhver ændring vil blive offentliggjort enten i konkurrence-oplysningerne eller i disse vilkår og betingelser. Du må kun indsende 1 svar. Vinderen får besked via den e-mail adresse de har givet os i forbindelse med konkurrencen. Hvis vi ikke hører fra vinderen indenfor 1 uge, bliver præmien givet til en anden i stedet. Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig automatisk Omlets nyhedsbrev. Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve og andre e-mails fra Omlet kan du til enhver tid afmelde dig igen. Al personlig information vi indsamler i forbindelse med denne konkurrence bliver udelukkende anvendt af os i overensstemmelse med den gældende datapolitik. Enhver vinder accepterer betingelsesløst, at vi må anvende deres navn og et eller flere billeder af dem med deres præmie, samt at de efter anmodning vil deltage, i en rimelig mængde offentlig omtale angående konkurrencen. Ved at tilmelde dig Omlets nyhedsbrev, bliver du den første til at høre om tilbud, konkurrencer, nye produkter, opskrifter, tips til kæledyr og meget mere! Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i vores e-mails.

This entry was posted in Konkurrencer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *