Omlet bloggen

15% rabat på ALLE katteprodukter

Forkæl din kat denne weekend og spar 15% på ALLE katteprodukter indtil midnat på mandag.

Du læste rigtigt – alt til KATTE kan du spare 15% på, inklusiv vores NYE Maya Nook luksus indendørs kattehus, som fås med smarte gardiner og en praktisk opbevaringsgarderobe. Så kan din kat få et hyggeligt og sikkert gemmested helt for sig selv, som samtidig passer flot ind i dit hjem.

Vores udendørs kattegårde er også med i tilbuddet. Du kan endda opgradere din eksisterende kattegård med vores store udvalg af udvidelser, vejrbeskyttelse, indgangspartier og skillevægge – alt sammen med 15% rabat!

Til bymenneskerne findes der nu også vores helt NYE Katteinhegning til altan – den perfekte måde at give katte i lejligheder et sikkert udendørs område at lege på, fås fra XX kr. KUN denne weekend!

Og hvorfor ikke fylde op på godbidder, legesager og plejeprodukter fra vores store udvalg tilbehør og udstyr på hjemmesiden, når du nu alligevel kan spare penge?

Gå ikke glip af denne perfekte mulighed for at forkæle din elskede kat – den fortjener det da!

Vilkår og betingelser

15% rabat gælder fra d. 24/5/19 indtil midnat d. 27/5/19. Ingen rabatkode kræves. Tilbuddet gælder på alle vores katteprodukter under kategorien katte. Gælder kun så længe lager haves. Omlet forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten kan ikke anvendes i sammenhæng med eksisterende rabatter eller andre tilbud.

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *