Omlet bloggen

Frozen yoghurt bidder med frugt til hunde

Prøv disse lækre hjemmelavede frozen yoghurt bidder, som hunde er helt vilde med! De er super nemme og hurtige at lave, og børn vil elske at være med til at lave forskellige frugt-kreationer…

Labrador spiser frozen yoghurt godbid med frugt til hunde

Du skal bruge…

En isterningbakke – (du kan købe bakker til ekstra store isterninger på nettet)

500g Græsk yoghurt

200ml vand

Et udvalg af hundevenlige frugter, såsom æbler, bananer, blåbær, mango, ferskner, hindbær, jordbær og vandmelon.

Vi brugte en isterningbakke, der laver store firkantede isterninger på 5x5cm. Denne mængde gav ca. 8 isterninger i den størrelse.

Fremgangsmåde

Forbered frugten og skær den ud i mindre stykker.

Afhængigt af størrelsen på din isterningbakke, skal du fylde ca. en tredjedel af formen med yoghurt efterfulgt af en lille mængde vand. Kom et par små stykker frugt i hver terning. Fortsæt derefter med at fylde hullerne med yoghurt, en smule vand og et par frugtstykker helt op til kanten.

Kom bakken i fryseren i mindst 4 timer, afhængig af størrelsen på hullerne.

Lad bidderne tø op i 5-10 minutter inden du giver dem til din hund.

Andre kolde godbidder…

Hvis indholdet af din frugtskål er ved at gå på sidste dato, og sandsynligvis ikke når at blive spist af menneskene i huset, kan du også fryse udskårne stykker af frugt som æbler og bananer, som kan gives til dine firbenede venner, lige som de er.

Glem ikke!

Husk kun at give din hund godbidder i moderation sammen med en sund kost. Hold øje med din hund, mens den spiser disse frosne bidder og fjern dem ved ethvert tegn på problemer. Disse frosne frugtbidder bør gives til din hund som en godbid, i sammenhæng med andre tiltag til at holde din hund kølig, såsom adgang til skygge i haven og det køligste rum i huset, frisk vand, gåture på de køligste tidspunkter af dag osv. Kontakt din dyrlæge, hvis din hund viser tegn på nød eller potentielt hedeslag.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *