Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Sådan finder du en hamster, der er blevet væk

Har du nogensinde set til din hamster kun for at opdage, at nogen ved et uheld har efterladt døren åben på buret, og at din lodne ven har besluttet sige at tage på et lille eventyr …?

Forsøg at forholde dig rolig. Selvom de er nogle meget små dyr, er de ikke så svære at finde, som du måske tror!

Følg vores top tips herunder. Vi håber, at I bliver genforenet på ingen tid!


1 – Led ikke efter hamsteren om dagen!

Hamstere er natdyr, så den har højst sandsynligt fundet sig et behageligt hjørne at sove i resten af dagen. Det er bedst at prøve at finde den om natten, når den er ude at udforske sine nye omgivelser!

2 – Hamstere kan ikke modstå en godbid!

Efterlad hamsterens foretrukne godbidder i hjørnerne af det (eller de) rum, hvor du mener din hamster kan være, og kontroller om nogen bliver spist. Bananer er en fremragende godbid at prøve og lokke med.

3 – Sluk lyset

Hamstere er mere tilbøjelige til at komme frem fra deres skjulested, hvis rummet er mørkt og stille. Prøv at sidde i det mørke rum og lytte efter den!

4 – Bliv hemmelig agent og kig efter poteaftryk

Prøv at drysse med lidt mel i døråbningerne og foran mulige gemmesteder og tjek efter for små fodspor!

5 – Stop og lyt

Hvis du har en mistanke om, at hamsteren gemmer sig i et rum, skal du slukke for fjernsynet og lytte efter. Du vil muligvis være i stand til at høre dens små fødder trip-trappe henover trægulvet eller et snøft eller pib, som kan hjælpe dig med at lokalisere den.

6 – Måske finder den selv hjem igen

Nogle gange kommer hamstere tilbage til deres bur på egen hånd, så lad buret stå på gulvet med døren åben og med en frisk forsyning mad, så den eventyrlystne hamster kan komme ind. Før eller senere bliver den sulten og dukker op der, hvor du mindst venter det!

For at forhindre hamstere i at flygte, skal du sørge for, at deres bur altid er sikret. Qute hamsterburet er det ideelle alternativ, når du skal vælge et trygt og sikkert hjem til din lille ven. Find mere information her.

This entry was posted in Hamstere


One reply on “Sådan finder du en hamster, der er blevet væk”

Andreas says:

Hvor længe kan en hamster være væk/skjule sig, før man skal blive bekymret? Snakker vi dage eller uger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *