Omlet bloggen

Sådan skaber du en hyggelig hule til dit kæledyr

Terrier sover på Omlet superblødt hundetæppe i Omlet Fido hundebur

Har du nogensinde fundet din hund eller kat krøllet sammen i et lille, lukket hjørne rundt om i huset, når vejret bliver koldt?Måske under sengen, bag sofaen eller endda i en tom kasse? Når temperaturerne falder udenfor, bliver de fleste af vores kæledyrs sædvanlige hvilesteder meget kolde, og eksponering for kølige træk bliver ubehageligt. Men du kan hjælpe med at bekæmpe kulden ved at give dit kæledyr en behagelig og varm plads at tage en lur i denne vinter. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan skabe en hyggelig hule, som din firbenede ven kan kalde sin egen.

Find et hyggeligt hjørne af dit hjem

Kender du dit kæledyrs yndlingssted at hvile i? Mens vinteren ruller ind, skal du holde øje med din hunds eller kats “favoritsted” for at krølle sammen til lur. Det vil være det sted, hvor de føler sig mest trygge og kan slappe helt af uden at holde det ene øje åbent. Det er højst sandsynligt i et varmt lokale i dit hus, hvor de vil have lidt selskab, men ikke så meget, at de bliver holdt vågne eller afbrudt ofte. Dette vil være det ideelle sted at skabe den hyggelige hule til dit kæledyr! Og har du små børn i huset, kan du overveje et værelse, som de mindste ikke har adgang til.

Find den perfekte seng

Når du har valgt dit kæledyrs foretrukne sted, er det tid til at dække det med hygge! At sove på din seng eller sofaen kan være din hunds eller kats sædvanlige sted for komfort, men medmindre de sniger sig ind under dynen, vil de stadig blive udsat for de irriterende træk! Og pyt med det faktum, at din seng også bliver offer for mudrede poteaftryk! At placere dit kæledyrs seng i noget andet for at skabe en ‘hule’ er en meget bedre løsning.

Omlets Fido Nook hundehus og Maya Nook kattehus tilbyder dit kæledyr netop det! Nook er gennemtænkt designet som et stilfuldt møbel og tilbyder et sikkert fristed, hvor dit kæledyr ikke bare bliver forkælet, men også er beskyttet. Placer dit kæledyrs seng inde, hvor det kan hæves lidt fra jorden, hvilket begrænser kølig træk og maksimerer deres komfort. Nook fås også med gardiner, der kan fastgøres foran og bagpå for ekstra hygge og den afsondrede søvntilbagetrækningsfølelse! Og for at hjælpe med at lette angsten for kæledyr påvirket af høje lyde, der kan forekomme i højtider, vil denne overdækkede hyggelige hule være det perfekte sted for dem at føle sig trygge!

For at fuldende dit kæledyrs nye hule, skal du omhyggeligt udvælge den perfekte behagelige seng for at komplementere deres hygge! For hunde, vælg Omlets Topology hundeseng som du kan placere i deres hyggelige hjørne og se deres lur løfte sig til næste niveau! Denne memoryskum madras fås med en række tilpassede topmadrasser, og det bedste er, at de alle kan maskinvaskes! Og for de katte, der har brug for et behageligt hjørne, kan du tilføje Maya Donut kattesengen til Nook eller et hvilket som helst hyggeligt sted for at skabe den ultimative hule. Den luksuriøse, bløde førsteklasses katteseng i imiteret pels vil få din kat til at føle sig guddommelig henrykt over hver kattelur!

Tilføj prikken over i’et

En hyggelig kæledyrshule er ikke komplet uden lag af varme. For hunden eller katten, der kan lide at grave i tæpper eller bygge en rede til at tage en lur i, vil det gøre hele forskellen at tilføje bløde, dejlige tæpper til deres hule! Omlets luksustæppe i imiteret lammeskind, er lige hvad ethvert kæledyr har brug for for at få en kæledyrshule til at føles som et hjem i hjemmet! Lad dit kæledyr opdage et ekstra lag af komfort med dette omhyggeligt og smukt designede kæledyrstæppe! Det vil hurtigt blive dit kæledyrs yndlingstæppe at tage med sig, uanset hvor det skal hen, og du vil elske hvor let det er at rense snavs og lugte, da det kan maskinvaskes.

De fleste hunde og katte er sociale dyr og elsker at være i dit selskab. Men ligesom os mennesker, når vejret bliver koldt udenfor, kan de lide at have deres eget personlige tilflugtssted, så de kan føle sig komfortable og varme. Så skab den hyggelige hule til dit kæledyr, så de kan nyde årstidens magi lige så meget som dig!

Kat hviler i Maya Nook luksus kattesengsmøbel med garderobe

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *