Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Sådan skaber du en hyggelig hule til dit kæledyr

 

Har du nogensinde fundet din hund eller kat krøllet sammen på små, lukkede steder rundt om i huset, når vejret bliver koldt? Måske under sengen, bag sofaen eller endda i en tom kasse? Grunden til dette er, at de fleste af dyrenes sædvanlige liggepladser bliver køligere og udsættes for træk, når temperaturen falder. Du kan hjælpe dit kæledyr med at finde et mere behageligt og varmt sted til en lur om vinteren ved at skabe en hyggelig hule, som den kan have for sig selv. Læs videre for at finde ud af, hvordan…

Find en hyggelig krog i dit hjem

Hold øje med hvor dit kæledyr foretrækker at krølle sig sammen og tage en lur, den vil sandsynligvis vise dig sit foretrukne sted for at føle sig sikker, så den kan slappe helt af uden at skulle holde det ene øje halvt åbent. Det bør være i et lunt rum i dit hus, hvor den vil få noget selskab, men ikke så meget at den holdes vågen eller forstyrres ofte. Hvis du har små børn i huset, kan du overveje et rum, som de små ikke har meget adgang til.

Find den perfekte seng

Din hund eller kat plejer muligvis at hygge og slappe af på din seng eller på sofaen, men med mindre den sniger sig under dynen eller et tæppe, vil den sandsynligvis stadig blive udsat for en smule træk, for ikke at nævne at din seng vil blive offer for mudrede poteaftryk! Det er en ideel løsning, at placere kæledyrets seng inde i noget andet for at skabe en ’hule’.

Fido Nook hundehuset og Maya Nook kattehuset tilbyder netop det. Nook er designet som et møbel og tilbyder en meget mere sikker plads, hvor dit kæledyrs seng kan løftes lidt væk fra jorden og skjules yderligere ved hjælp af indramningen, der begrænser træk og maksimere komfort. Nook fås også med gardiner, der kan sættes op både foran og bagpå for yderligere varme og hygge. For mere nervøse kæledyr, der måske bliver bange for høje lyde og fyrværkeri, giver gardinerne ekstra sikkerhed og følelsen af at være skjult, uden at dit kæledyr behøver at sidde fast bag sofaen!

For at færdiggøre dit kæledyrs nye hule bør du vælge den perfekte hyggelige seng til dem. Du har sandsynligvis allerede en idé om, hvad dit kæledyr bedst kan lide at sove på. Den klassiske Fido seng tilbyder en enkel, madraslignende seng, hvor dit kæledyr kan slappe af uden at føle sig indelukket eller overophedet. For kæledyr, der godt kan lide lidt mere struktur i deres seng til at læne og putte sig i, anbefaler vi Buster & Beau Dawlish eller Dream Paws hundesengene. For de kæledyr, der lever et luksusliv, er de overdådigt bløde madrasser i Cloud7-serien lige en tand bedre end resten.

De sidste detaljer

Ingen hyggelig hule er komplet uden tæpper og puder. Og sidst men ikke mindst, læg dit kæledyrs foretrukne hygge-legetøj indeni hulen for virkelig at få dit kæledyr til at føle sig hjemme!

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *