Omlet bloggen

JULEMANDSJAGTEN ER BEGYNDT

Henover de næste 10 dage kommer vi til at gemme flere fantastiske konkurrencer og gavmilde tilbud på vores hjemmeside. For at deltage i disse eksklusive konkurrencer og modtage de særlige tilbud, skal du først finde julemanden!

Hver dag bliver julemandsjagten annonceret på vores sociale medier. Når du ved hvad du leder efter, så smut over på omlet.dk for at finde julemandsjagt-banneret, som vi har gemt et sted på hjemmesiden. Når du finder julemandens venlige kæledyrshjælper, skal du blot klikke på dem for at blive transporteret til den side, hvor du finder tilbuddet eller deltager i konkurrencen.

Følg os på de sociale medier denne december for at sikre, at du ikke går glip af jagten. Og hvis du har været sød i år, vil der muligvis være ledetråde at finde!


Læs vilkår og betingelser på julemandsjagt-siderne. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information.

This entry was posted in Jul


2 replies on “JULEMANDSJAGTEN ER BEGYNDT”

Aase Pedersen says:

Sandskulpturer

Jørgen Østergaard says:

Nordpolen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *