Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Den ultimative hundejuleguide

Sort Labrador ligger på Omlet luksus supersøde hundetæppe i julestjernerød farve

Det er den årstid hvor man dekorerer stuen, pynter træet og forkæler sine firbenede venner! Hvis du er ligesom os, indeholder din julegaveliste dejlige gaver, der vil gøre enhver hundeejer (og deres hund!) glad denne jul!

Derfor har vi skabt den ultimative guide med tips og produkter til at gøre denne feriesæson til den mest magiske tid på året for dig og din hund!

Tag billeder sammen

Det kan være en udfordring at tage det perfekte billede af dit kæledyr, men vi har nogle nyttige tips til at sikre, at du tager et godt billede!

Den bedste måde at være sikker på, at du og din hund er indrammet på billedet sammen, er at indstille timeren på din telefon til at tage billedet eller bede en ven om at tage et billede for dig. Hvis du føler dig meget festlig, kan du hyre en professionel fotograf til at tage et familieportræt med din vovse.

Der er ingen grænser for, hvilke billeder du kan tage. Måske har du lyst til at tage et billede af din hund og familie ude på en gåtur sammen. Hvis du ikke får et godt billede af din hund fordi den bevæger sig for meget, kan du også prøve at posere den foran juletræet.

Og når det handler om outfits, er matchende julepyjamas ikke obligatorisk, men bestemt tilskyndet!

Send julekort ud

Nu hvor du har det perfekte “hund-på-billedet”-billede, kan du printe nogle kopier, som du kan sende til familie og venner som julekort. Har du børn? Hvis ja, så få dem til at dekorere kortene med glimmer og klistermærker for virkelig at personliggøre budskabet.

Og glem ikke at lade din hund signere kortet med et sødt poteprint på bagsiden. Dette vil uden tvivl få det bedste sted på kaminhylden for alle, der modtager et!

Klæd dem på i juletøj

Før dine gæster ankommer til feriefest, skal du få hele familien i festlig stemning med noget juletøj. Hvis din hund også er glad for at blive klædt på, er der få ting, der er sødere end en hvalp i butterfly eller nogle gevirer!

Og hvis din hund ikke er en festhund, ingen bekymringer! Klæd den i stedet i en festlig frakke eller jakke, der kan give lidt ekstra varme på årets mørkeste nætter. Bare sørg for at alt hundetøj er løstsiddende og ikke for stramt, så din hund har det behageligt!

Gå en tur for at se på lysene

En af de bedste dele af julen er alle lysene man kan se på! Uundgåeligt er der altid nogen i nabolaget, der går amok med julelysene!

Så tag din hund med på en lang gåtur og se dekorationerne. De fleste hunde vil blive fascineret af alle de blinkende lys! Glem ikke at klæde din hund varmt på i frakker eller støvletter, så den varmt kan nyde den kolde tur!

Tag til julemarked

Hvis din by eller en by i nærheden afholder et julemarked, er din hund heldig! Da de fleste julemarkeder afholdes udendørs, er de det perfekte sted at opleve med din hund. Så længe din hund er velopdragen og rolig og trygt kan være i en folkemængde!

Nyd et lækkert glas gløgg, og lyt til julesange, mens du og din hund spadserer gennem vinterlandskabet. Din hund vil elske synet og lugtene (og motionen!), men sørg for at medbring nogle hundegodbidder for at distrahere din hund, hvis den bliver for vild.

Se en julefilm

Der er få ting, der er bedre end at krølle sig sammen foran pejsen for at se de julefilm, du allerede har set omkring en million gange.

Gør filmaften til en familieaffære i denne feriesæson ved at få din yndlings pelsede ven til at putte sig ved din side, mens du ser film. Bare læg etblødt hundetæppe ved siden af ​​dig på sofaen, og du vil få din hund til at slumre, mens du ser en af ​​dine yndlings juleklassikere!

Bagning af hundegodter

Vi ved alle, at højtiden kan være en tid til ekstra forkælelse med juleslik og lækkerier. Og selvom du ikke bør ændre den måde, du fodrer din hund på, bare fordi det er jul, kan det være rart at give den en særlig hjemmelavet godbid, så den også kan føle sig festlig!

Hvorfor ikke lave disse sunde æble- og kanelkager. Disse lækre, hundevenlige kager er den perfekte strømpefyld eller lækkerbisken efter middagen!

Gavegivning

Hvis din hund har været artig hele året, fortjener den helt sikkert en gave (eller to!) under træet. Vi har masser af senge, tæpper og sjovt legetøj til den pelsede ven i dit liv i vores Juleshop!

Vil du give din hund komfort i gave i år?? The Omlets Topology hundeseng er enhver hunds drømmeseng med sin højkvalitets memoryskum madras, der giver den ultimative komfort! Og det bedste? Topmadrasserne til sengen kan nemt lynes af og rengøres i vaskemaskinen! Topology er virkelig den ultimative gave!

Hvis din hund kan lide at putte sig hvor som helst, når som helst, så overvej at anskaffe den et luksustæppe designet af Omlet til juletiden. Dette varme og hyggelige tæppe kan blive den ultimative hvilerede for enhver hund, uanset om det er hjemme, i bilen eller på ferie.

Og med din feriefri fra arbejde denne jul, vil du nok få mest muligt ud af den ekstra tid hjemme med din hund! Giv din søde hund noget holdbart og blødt legetøj der vil give endeløse timers leg!

Sørg for, de er trygge

Julen er virkelig en vidunderlig tid på året, men den involverer nogle ting, der kan udgøre en fare for hunde. Fra fødevarer, der ikke er sikre at spise til rutiner, der kan reguleres, vil du gerne sikre dig, at du holder alle ulykkesfrie og sikre denne jul.

For at være sikker på, at ferien ikke bliver for hektisk for din pelsede ven, så læs vores blogindlæg om hvordan du holder dit kæledyr trygt i juletiden.

Ferielykke kan findes på mange måder i julen, men der er intet mere tilfredsstillende end at fejre årstidens glæde med din hund! Med mad, sjove og festlige fejringer vil du og din pelsede ven nyde denne magiske ferie ved træet. Det er derfor, vi skabte Omlets julegaver til hunde for at sikre, du har alt, din hund behøver!

En hund sidder i et brunt Fido-bur med et juletræ i baggrunden

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *