Omlet bloggen

Den ultimative hundejuleguide

Sort Labrador ligger på Omlet luksus supersøde hundetæppe i julestjernerød farve

Det er den årstid hvor man dekorerer stuen, pynter træet og forkæler sine firbenede venner! Hvis du er ligesom os, indeholder din julegaveliste dejlige gaver, der vil gøre enhver hundeejer (og deres hund!) glad denne jul!

Derfor har vi skabt den ultimative guide med tips og produkter til at gøre denne feriesæson til den mest magiske tid på året for dig og din hund!

Se en julefilm

Der er få ting, der er bedre end at krølle sig sammen foran pejsen for at se de julefilm, du allerede har set omkring en million gange.

Gør filmaften til en familieaffære i denne feriesæson ved at få din yndlings pelsede ven til at putte sig ved din side, mens du ser film. Bare læg etblødt hundetæppe ved siden af ​​dig på sofaen, og du vil få din hund til at slumre, mens du ser en af ​​dine yndlings juleklassikere!

Tag billeder sammen

Det kan være en udfordring at tage det perfekte billede af dit kæledyr, men vi har nogle nyttige tips til at sikre, at du tager et godt billede!

Den bedste måde at være sikker på, at du og din hund er indrammet på billedet sammen, er at indstille timeren på din telefon til at tage billedet eller bede en ven om at tage et billede for dig. Hvis du føler dig meget festlig, kan du hyre en professionel fotograf til at tage et familieportræt med din vovse.

Der er ingen grænser for, hvilke billeder du kan tage. Måske har du lyst til at tage et billede af din hund og familie ude på en gåtur sammen. Hvis du ikke får et godt billede af din hund fordi den bevæger sig for meget, kan du også prøve at posere den foran juletræet.

Og når det handler om outfits, er matchende julepyjamas ikke obligatorisk, men bestemt tilskyndet!

Send julekort ud

Nu hvor du har det perfekte “hund-på-billedet”-billede, kan du printe nogle kopier, som du kan sende til familie og venner som julekort. Har du børn? Hvis ja, så få dem til at dekorere kortene med glimmer og klistermærker for virkelig at personliggøre budskabet.

Og glem ikke at lade din hund signere kortet med et sødt poteprint på bagsiden. Dette vil uden tvivl få det bedste sted på kaminhylden for alle, der modtager et!

Gå en tur for at se på lysene

En af de bedste dele af julen er alle lysene man kan se på! Uundgåeligt er der altid nogen i nabolaget, der går amok med julelysene!

Så tag din hund med på en lang gåtur og se dekorationerne. De fleste hunde vil blive fascineret af alle de blinkende lys! Glem ikke at klæde din hund varmt på i frakker eller støvletter, så den varmt kan nyde den kolde tur!

Tag til julemarked

Hvis din by eller en by i nærheden afholder et julemarked, er din hund heldig! Da de fleste julemarkeder afholdes udendørs, er de det perfekte sted at opleve med din hund. Så længe din hund er velopdragen og rolig og trygt kan være i en folkemængde!

Nyd et lækkert glas gløgg, og lyt til julesange, mens du og din hund spadserer gennem vinterlandskabet. Din hund vil elske synet og lugtene (og motionen!), men sørg for at medbring nogle hundegodbidder for at distrahere din hund, hvis den bliver for vild.

Bagning af hundegodter

Vi ved alle, at højtiden kan være en tid til ekstra forkælelse med juleslik og lækkerier. Og selvom du ikke bør ændre den måde, du fodrer din hund på, bare fordi det er jul, kan det være rart at give den en særlig hjemmelavet godbid, så den også kan føle sig festlig!

Hvorfor ikke lave disse sunde æble- og kanelkager. Disse lækre, hundevenlige kager er den perfekte strømpefyld eller lækkerbisken efter middagen!

Gaveuddeling

Uanset om din hund har været uartig eller artig i år, ville det ikke føles rigtigt at nægte disse hundeøjne et par julegaver. Det er trods alt deres uartighed, der gør dem endnu mere elskværdige. Og med vores udvalg af innovativt designede produkter kan dit kæledyrs juleønske virkelig gå i opfyldelse.

Vil du give din hund en behagelig gave til denne højtid? Hvad med en ny seng i vores Mischief-mønster? Perfekt til den frække hund. Eller hvad med vores Topology hundeseng der er enhver hunds drøm med sin memoryskum-madras af høj kvalitet, der leverer førsteklasses komfortniveauer. Og det bedste af det hele? Topmadrasserne til sengen kan nemt lynes af og rengøres i vaskemaskinen for at få friske lagener. Og endnu bedre; køb ekstra topmadrasser, der er perfekte til et hurtigt skift, før dine gæster ankommer.

Hvis din hund elsker at putte sig hvor som helst og når som helst, så overvej at anskaffe den et hundetæppe i fåreskind til jul. Det varme og hyggelige tæppe kan blive den ultimative hyggeplads for enhver hund, uanset om der er hjemme, i bilen eller på ferie.

Hvis du er så heldig at få fri fra arbejde denne jul, så få mest muligt ud af det ved at bruge noget kvalitetstid på at knytte bånd med din hund. At lege med din hund er sjovt og hjælper dig med at styrke jeres forbindelse til hinanden. Giv den et holdbart hundelegetøj som den elsker, og så vil I have endeløse timer med festlig sjov.

Hold din hund sikker

Julen er virkelig en vidunderlig tid på året, men den involverer nogle ting, der kan udgøre en fare for hunde. Læs vores blogindlæg om hvordan du holder dine kæledyr sikre i løbet af denne årstid for at sikre, at du holder alle familiemedlemmer (også de firbenede) ulykkesfrie og trygge denne jul.

Omlet og din hunds jul

Julen er endnu bedre, når der er kæledyr involveret. Med mad, sjov og festlige fejringer vil du og din pelsede ven snart nyde vidunderet af denne magiske højtid ved træet. Og takket være Omlets udvalg af hundeprodukter såsom hundesenge, hundetæpper og designer-hundesnore, vil din hunds jul blive gjort endnu mere speciel med produkter, der er lavet til at give glæde på den store dag og som vil holde hele livet.

Cockapoo ved et juletræ, der sidder på Omlet luksus hundetæppe i imiteret fåreskind

 

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *