Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Inddrag din hund i juleglæden

Tag billeder sammen

Indstil timeren på din telefon, få en ven til at hjælpe eller hyr en fotograf til at tage et familieportræt med din hund. Der er ingen grænse, når det kommer til ideer til denne photoshoot. Måske et foto af jer alle på en gåtur eller poserende foran juletræet. Matchende jule striktrøjer er ikke obligatoriske, men absolut anbefalet!

Send nogle julekort

Udskriv nogle kopier af jeres familieportræt, og send det til familie og venner. Hvis du har børn, kan du få dem til at dekorere kortene med glimmer og klistermærker, og hunden til at skrive under med et sødt potetryk. Dette kort vil uden tvivl få den bedste plads på opslagstavlen hos enhver, der modtager det!

Klæd den i ud jule-outfits

Hvis din hund er glad for at blive klædt ud, er der få ting mere nuttet end en vovse i sløjfe, nogle gevirer eller en julet striktrøje, der kan tilføje lidt ekstra varme på de mørkeste aftener i året. Sørg for, at hunden er behageligt tilpas, og at intet er for stramt eller kan skade den.

Gå en tur for at se på julelysene

Der er altid nogen i nabolaget, der går til den med julelysene. Tag din hund med på en lang tur og find de bedste dekorationer. De fleste hunde vil blive fascineret af alle de flotte blinkende lys, men hold øje med hunden og tag den med hjem, hvis det hele bliver for meget.

Besøg et julemarked

De fleste julemarkeder er udendørs, perfekt når du vil have hunden med ud at drikke lidt gløgg og lytte til julesange. Hunde vil elske duften fra madboderne, men du er sandsynligvis gør bedst i at medbringe nogle hundevenlige godbidder hjemmefra for at distrahere dem, hvis de bliver for ophidset.

Se en julefilm

Der findes få ting bedre end at krølle sig sammen foran ilden og se de julefilm, du allerede har set omkring en million gange. Sæt dig selv og hunden til rette i sofaen og halvsov jer igennem en julefavorit. Vi foreslår at vælge en film med en hund, som for eksempel The Grinch eller The Holiday.

Bag hundekiks

Vi tillader os alle nogle ekstra godbidder i løbet af julen, og selvom du ikke bør ændre den måde, du fodrer din hund på, bare fordi det er jul, kan det være hyggeligt at give dem en særlig hjemmelavet godbid. Hvorfor ikke lave disse sunde hundekiks med æble og kanel, perfekte som adventsgave!

Køb gaver

Hvis din hund har været sød og artig hele året, fortjener den en gave eller to under træet. Vi har masser af sjove legesager og lækre godbidder til hunde i vores julebutik!

Sørg for, at de forbliver i sikkerhed

Julen er en vidunderlig tid på året, men den involverer også nogle ting, der kan udgøre en fare for hunde. Læs vores blogindlæg om, hvordan du holder dit kæledyr sikkert i løbet af ferien.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *