Omlet bloggen

Hold kontakten med Omlet i 2020

Er et af dine nytårsforsætter at blive en “Omlet Superfan”? Det kan vi godt forstå! Her er alle de super måder du kan holde dig opdateret om særlige tilbud, konkurrencer, videoer, blogindlæg og meget mere på i år 2020!


Nyhedsbrev

Vores ugentlige nyhedsbrev er sprængfyldt med sjove artikler, information om spændende nye produktlanceringer, kampagner og anmeldelser fra kunder. Ved at abonnere på nyhedsbrevet kan du sikre dig, at du er den første til at få besked om alt hvad der sker hos Omlet! Vi leverer også regelmæssigt eksklusive tilbud – kun til abonenter af vores nyhedsbrev, som vi lover, at du ikke vil gå glip af. Vi kan ikke sige for meget, men det er meget sandsynligt, at der f.eks. vil komme et fantastisk Eglu-tilbud i slutningen af januar ?


Youtube

Omlets Youtube-kanal er et godt sted at udforske vores produkter. De informative og sjove videoer viser alle de banebrydende funktioner, som kunderne elsker, med den ekstra bonus af nogle meget søde dyr! Ved at abonnere vil du altid være fuldstændig klar over de nyeste Omlet-innovationer, og du vil finde masser af nyttige oplysninger om at holde kæledyr, som f.eks. denne video om at gøre din Eglu klar til vinter.

Vi har også nyttige trin-for-trin-videoer, der viser dig, hvordan du bygger alle vores produkter, hvilket resulterer i færre skænderier og mindre frustration! Du kan sætte dem på i baggrunden, mens du samler dit kæledyrs nye hjem, og det er let at sætte på pause eller spole tilbage om nødvendigt.


Facebook grupper

Omlets Facebook gruppe er det perfekte sted at møde andre Eglu entusiaster. Her kan kunder dele tips og triks til kæledyrspasning, diskutere produkter og fortælle historier om deres elskede dyr. Alle er velkomne, lige fra hønseholderveteraner til nybagte hvalpeforældre.

 


Sociale medier

Integrer Omlet i dit foretrukne feed på de sociale medier, og lys din dag op med søde kæledyrsbilleder, fantastiske nye produkter, spændende konkurrencer, kampagner og meget mere! Du får også alle de oplysninger, du har brug for for at deltage i de mange konkurrencer, vi kører i 2020. Du ikke vil gå glip af!

This entry was posted in Kæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *