Omlet bloggen

Hvordan Zippi låsene gør dit liv lettere

Kvinde ser på kanin i Zippi-kaningård, sikret med Zippi-lås for nem adgang til Zippi-gårde

Hvis du har en Zippi indhegning eller legegård, kan de nye Zippi låse gøre dit liv meget lettere, men hvordan fungerer de?

Hvis du nogensinde har brug for at komme ind i din Zippi indhegning for at fylde op med mad og vand eller for at samle dit kæledyr op, har du sandsynligvis bemærket, at de mindre åbninger gør det vanskeligt at nå ind, og at fjerne et helt panel er sjældent besværet værd. Zippi-låserne er designet til at løse dette problem.

Hvordan fungerer låsen for nem adgang til Zippi-gårde?

Zippi-låserne fås i forskellige pakningsstørrelser, så de passer til dine behov, så du kan udskifte klips mellem meshpaneler på tre lige kanter på ethvert panel, du ønsker at åbne op.

Zippi-låsen sluttes fast om kanten på to netpaneler og låser dem på samme måde som Omlet klemmerne, men når du låser dem op, forbliver begge netpaneler på plads, indtil alle låse er åbnet og du kan åbne det panel, du ønsker at bruge uden at det kollapser ind i din løbegård og bringer dine kæledyr i fare.

Kan jeg bruge flere låse for nem adgang til Zippi på én gang?

Du kan endda bruge flere Zippi-låse til at konvertere tilstødende paneler på en større indhegning, så du kan åbne en større dør eller en del af taget. Følg blot disse praktiske diagrammer for at se, hvor mange Zippi-låse du skal bruge for at oprette den ønskede åbning.

Hvordan vil låsen for nem adgang til Zippi-gårde hjælpe mig og mine kæledyr?

Med denne forbedrede adgang til din løbegård er det meget lettere at nå eller klatre ind for at fodre dine kæledyr, rydde op og rengøre gård og tilbehør, hente dit kæledyr ud af gården eller lege med dem inde i gården. Ved at gøre det lettere for voksne og børn at få adgang til løbegården og lege med deres kaniner og marsvin indeni, kan du sikre, at kæledyrene får så meget legetid som muligt og dermed blive lykkeligere, sundere og tættere knyttet med dig. For at finde ud af mere om, hvordan Zippi-løbegårde og legegårde kan hjælpe dine kaniner med at få mere plads og meget mere legetid og motion, kan du læse denne blog.

Zippi-låsene er holdbare, rovdyrsikre og super enkle at betjene – selv små hænder kan gøre det! Den integrerede sikkerhedsknap kræver, at du trykker og drejer samtidig for at åbne låsen, hvilket gør det sværere for uønskede besøgende at få adgang.

Zippi-lås for nem adgang til Zippi-gårde giver forskellige adgangsmuligheder

Se Zippi låsen i aktion i denne YouTube-video…

 

De nye Zippi låse findes nu i webshoppen, fås fra 23,95- per stk.

Shop på Omlet-hjemmesiden for flere kanin- og marsvinprodukter, for at sikre, at din pelsede ven har alt, den måtte have brug for!

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *