Omlet bloggen

25% rabat på alle godbidder – kun i en begrænset periode!

Vi kunne sikkert alle sammen godt bruge lidt forkælelse til at klare den igennem de sidste uger af vinteren, og dine kæledyr har det bestemt på samme måde! Lige nu har vi 25% rabat på alle godbidder i vores butik, så sørg for at fylde op i skufferne og forkæl dine bedste venner denne kolde februar måned! Brug rabatkoden PETFLIX ved kassen for at få din rabat.

Vilkår og betingelser:
Kampagnen kører fra d. 6/2/2020 til og med d. 17/2/2020, så længe lager haves. For at få 25% rabat skal du anvende rabatkoden PETFLIX. Tilbuddet gælder alle godbidder til kæledyr, ekskl. foderpakker på over 1,5kg såvel som legetøjsgodbidder og pakken med 40 stk. Feldy energi-foderkugler til høns. Varer som ikke er på lager også ekskluderet. Gælder så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten dækker ikke leveringsomkostninger, varer som i forvejen er nedsatte og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *