Omlet bloggen

Lad ikke dit kæledyr gå glip af date aftenen

Valentinsdag nærmer sig, og mange af os har travlt med at bestille bord på restauranter og købe biografbilletter til en aften med vores partner. Ja, det er da hyggeligt, men ville du egentlig ikke foretrække det, hvis du kunne inkludere det tredje medlem, dit kæledyr, i planerne? Vi har sammensat et forslag til en date aften, som både mennesker og kæledyr vil nyde, så ingen bliver udeladt!

Et par dage før

Hvis du køber en gave til din partner, må du også sørge for at forkæle dit kæledyr med noget særligt, da de har været så gode. Hvad med at give dine kaniner eller marsvin noget sjovt tilbehør til deres løbegård, såsom et shelter eller nogle Zippi tunneler? Hunde og katte vil altid sætte pris på en ny, super behagelig seng, som f.eks. den super luksuriøse Omlet hundeseng.

16.00 Tid udenfor

DAfhængigt af hvilket kæledyr du har, kan nøglen til en god date være at gøre dem lidt trætte, inden I sætter gang i hyggen indenfor. Kaniner og marsvin vil elske en løbe rundt i deres tunneler i haven, katte vil nyde lidt frisk luft (du kan enten lade den jage rundt i nabolaget i en times tid eller tilbringe noget tid sammen med dem i deres kattegård) og hunde vil føle sig forkælet efter en lang gåtur eller en tur i parken for at se nogle hundevenner. Hvis du har en hund, hvorfor så ikke stoppe på et hundevenligt værtshus for en drink og en lille snack, inden I vender hjem?

18.00 Legetid

Dette er en perfekt mulighed for at tilbringe lidt kvalitetstid sammen med dit kæledyr og lave det, du ved de elsker at lave. Hvis du har et mindre dyr, kan du og din partner bygge en labyrint eller forberede en skattejagt til dem, skjule godbidder og opbygge forhindringer i stuen. Katte vil nyde at jagte legetøj, og hunde er vilde med tovtrækning. Hvis du vil forkæle dine kæledyr endnu mere, hvorfor så ikke give dem noget nyt legetøj at lege med?

19.00 Middagstid

Nøglen til den perfekte date aften er god mad og helst noget lidt særligt. Dette kan være en god mulighed for at prøve én af de opskrifter, der kræver lidt mere tid og flere kræfter? Eller måske bare bestille noget take-away, hvis du er træt efter at have leget med dit kæledyr. For fuldt ud at inkludere dit kæledyr, vil vi foreslå, at du også sørger for noget særligt til deres middag. Der er masser af lette og sunde opskrifter til alle kæledyr online, så du kan finde noget, du vil nyde at lave, og dit kæledyr vil sætte pris på. Del opgaverne, og lad din partner lave noget til kæledyrene, mens du laver den menneskelige mad eller omvendt.

20.00 Spa-behandling

Sæt jer godt til rette i sofaen, klar til lidt selvforkælelse for både kæledyr og mennesker. Giv dit kæledyr et bad og lidt pleje, såsom at klippe deres negle, børste deres pels og rengøre deres tænder. Samtidig med at du nyder en ansigtsmaske eller en manicure, kan hunde og katte muligvis drage fordel af en oliebehandling til tør hud og pote puder. Afslut spa-behandlingen med en god, lang massage. Dit kæledyr vil sandsynligvis ikke hjælpe meget her, så I mennesker bliver muligvis nødt til at skiftes om det.

Hvorfor ikke bruge lidt afslappende musik, mens I forkæler jer selv? Spotify har for nylig lanceret Spotify for Pets, skræddersyede playlister baseret på dit kæledyrs personlighed og din musiksmag. Desværre er du begrænset til kun et par kæledyr i øjeblikket, men hvem siger, at din kanin ikke kan nyde en playliste til katte?

21.00 Film og snacks

Lav nogle popcorn, hæld et glas vin op og sæt dig godt til rette i sofaen sammen med din date (og ekstra date) til lidt Petflix & Chill. Sørg for, at dit kæledyr har et sted, hvor han eller hun kan ligge behageligt, måske på et specielt tæppe eller en særlig seng. Date aftenen er perfekt til en afslappende romantisk komedie, eller noget andet, som både du og dit kæledyr vil elske at slappe af foran. Sørg for, at du også tilbyder dit kæledyr nogle snacks og en drink til filmen, vi har masser af lækre godbidder til alle kæledyr i vores butik, inklusive Pawsecco hvid- og rosévin for en helt igennem festlig aften. Som en ekstra bonus får du i øjeblikket 25% rabat på alle godbidder i Omlet-butikken!

This entry was posted in Kæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *