Omlet bloggen

Tjekliste: Er din kaningård forårsklar?

Foråret er nok den bedste tid på året for kaniner! Solen vender tilbage, græsset er friskt og saftigt, og de kan endelig tilbringe det meste af deres tid udendørs, uden at du behøver at bekymre dig om regn, stormvejr og kulde. 

Denne vidunderlige tid på året er lige rundt om hjørnet, så nu er det perfekte tidspunkt at gennemgå din aktuelle udendørsopsætning og sørge for, at dine kæledyr har plads nok til at lege på, og at det er sikkert og stimulerende nok til at holde dem underholdt og afslappet. 

LØBEGÅRD

Hvis du allerede har en løbegård, bør du tjekke og sørge for at den er i god stand og vil holde dine kaniner sikre. Det kan være nødvendigt at udskifte nogle klemmer, smøre nogle låse eller muligvis skifte et panel.

Hvis du først lige er begyndt at holde kaniner eller ønsker at udvide, er det vigtigt at finde en sikker og rummelig løsning, der passer til din have. Omlets udendørs walk-in kaningård er et godt alternativ, hvis du gerne vil skabe et stort sikkert område, hvor kaniner kan tilbringe deres dage. Gården kan nemt forbindes til dit Eglu Go kaninhus, så dine kaniner til enhver tid kan smutte ind i deres hyggelige hjem for at tage en lur eller finde en snack. Den gavmilde højde på gården giver dig også mulighed for at gå ind og tilbringe tid med dit kæledyr.

Zippi indhegningerne er også en god løsning for kaninejere. Disse sikre løbegårde giver dine kæledyr mere plads til motion, og de kan tilpasses dine behov med to forskellige højder og valgfri tagpaneler og netunderlag.

LEGEGÅRD

Du vil sandsynligvis også tilbringe mere tid i haven når vejret bliver varmere, og hvis du har børn, vil de sikkert gerne være sammen med og lege med kaninerne. Zippi legegårdene er super enkle at flytte rundt i haven og giver dig mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen med dine kaniner.

ZIPPI TUNNELER

Hvis du har et kaninhus og en løbegård, men er træt af at skulle bære dine kæledyr mellem de to, så er Zippi tunnelsystemet muligvis den perfekte løsning for dig. Ved at forbinde tunnelerne til de forskellige områder tillader du kaninerne at bevæge sig mellem deres forskellige levesteder i deres eget tempo. De kan låses om aftenen for at sikre kæledyrene i deres hus.

Du kan justere dit Zippi tunnelsystem, så det passer til din have, ved at tilføje forbindelsesled, hjørner, høhække og udkigstårne. Det er også super let at tilføje ekstra tunneler på et senere tidspunkt, hvis du vil gøre dine kæledyrs legeplads større!

OVERTRÆK

Du kan sikre dig, at dine kaniner forbliver beskyttet imod de uundgåelige regnbyger i april ved at tilføje overtræk på taget af din løbegård. Vi har masser af forskellige slags overtræk, der passer til din opsætning og beskytter dine kæledyr mod elementerne. De klare overtræk er perfekte til de tidlige forårsdage, da de lukker lys ind i gården selv i regnvejr, mens de kraftige overtræk giver dine kæledyr en skyggeplads på de varmere dage.

SHELTERS OG LEGETUNNELER

Det næste trin for at skabe den perfekte løbegård er at tilføje noget underholdning til dine kæledyr. Omlet legetunneler er designet til at efterligne en underjordisk kanintunnel i naturen og er det perfekte tilbehør til din løbegård. Kaninerne vil elske at jage hinanden gennem tunnelerne eller strække deres lange ben og hoppe over deres legetøj. Takket være de tyggebestandige ringe i begge ender af tunnelerne kan de også forbindes sikkert til Zippi Shelters.

Zippi shelters er en anden sjov og praktisk tilføjelse til løbegården, der giver kaniner mulighed for at udleve deres naturlige instinkter. De kan bruge shelteret som et sted at slappe af, eller hoppe op på dem for at få et bedre overblik over deres omgivelser. 

CADDI

En anden måde at give dine kaniner underholdning og stimulering på er at gøre deres mellemmåltider lidt mere udfordrende. Caddi godbiddispenseren kan let fyldes med nærende grøntsager eller hø og derefter hænges fra toppen af gården. Den vil langsomt svinge frem og tilbage, når kaninerne nipper til deres velsmagende grønne godbidder, og den tilføjer et interaktivt element, der desuden er mere hygiejnisk end at lægge maden direkte ud på jorden. 


Hvis du gerne vil sikre dig, at du har alting klar til de kommende udendørs måneder, kan du udskrive listen herunder og tikke alle nødvendigheder for kaningården af!

? Permanent, sikker løbegård

? Flytbare indhegninger og legegårde

? Vejrbeskyttelse

? Tunneler

? Andre legesager

? Sjove foderløsninger

 

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *