Omlet bloggen

Omlet præsenterer den NYE revolutionerende Eggscalator rulletrappe til høns

Aprilsnar!

Selvom en Eggscalator til dovne høns ikke findes (endnu), kan du stadig godt bringe dit hønsehus ind i det 21. århundrede med Omlets fantastiske automatiske dør til hønsehuset.

Her er 7 grunde til at den automatiske dør til hønsehuset er den bedste af sin slags…

  1. Den automatiske dør kan monteres på alle hønsehuse af træ, MK1 og MK2 Eglu Cube hønsehuset, plus alle Eglu hønsegårde og på almindeligt hønsenet.
  2. Du kan indstille den automatiske dør til at åbne og lukke på bestemte tidspunkter eller ved lysprocenter, der passer til dine høns’ rutine. Ingen grund til at stå op ved daggry om sommeren for at lukke dine høns ud – den automatiske dør gør det for dig!
  3. Du behøver ikke at have dit hønsehus stående tæt på en strømkilde, den automatiske dør til hønsehuset kører på 4 AA batterier, der kan holde i op til 6 måneder.
  4. Denne gadget er pålidelig i al slags vejr og vil føre dig igennem vinter til sommer, og tilbage igen, uden problemer.
  5. Dørens indbyggede sikkerhedssensor sikrer, at ingen høner kommer til skade eller i klemme i døren, mens de undersøger deres nye gadget.
  6. Forbedret sikkerhed i hønsehuset! Den vandret-lukkende hønselem er langt mere sikker end den typiske, lodret-lukkende slags, som nemt kan løftes op af rovdyr.
  7. Lav vedligeholdelse og nem installation. Den automatiske dør til hønsehuset leveres med alt hvad du behøver for at komme i gang med det samme!
  8. Nu kan du desuden forbinde en hønsehuslampe til din automatiske dør for at opmuntre dine høns til at vende hjem om aftenen. Lampen gør det også meget nemmere at se til dine kæledyr om aftenen!

 

 

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *