Omlet bloggen

Fido Nook vs. Fido Studio – Hvilken er det bedste valg for dig?

Der er mange fordele ved at have et bur til din hvalp eller hund. Det skaber et rum, der er mere end bare en seng på gulvet, et sted som hunden kan trække sig tilbage til, når den bliver træt, et sted som er helt dens eget. Dette er perfekt til de øjeblikke, hvor en lille hvalp føler sig lidt overvældet af travlheden i hjemmet og gerne vil have et øjebliks fred. Et hundebur vil også holde unge hunde sikre, hvis du er nødt til at smutte ud et øjeblik, til et sted hvor hvalpe ikke er tilladt. Derudover fører buret til bedre søvn, det er godt til hvalpetræning og giver hunden mulighed for at være mere uafhængig af sin ejer. Og vigtigst af alt, naturligvis, så elsker de fleste hunde det!

Omlet har to gode løsninger til dem, der leder efter et bur til den hund de allerede har, eller den nye hvalp de venter på: Fido Studio og Fido Nook. Begge findes i to størrelser, der passer til de fleste hunderacer, og med muligheden for et garderobeskab til opbevaring af alle hundens ting. Garderobeskabet kan organiseres yderligere med hylder, kroge og en bøjlestang og monteres med spejl, så din vovse kan sørge for, at tøjet sidder som det skal, inden den forlader huset!

Både Fido Nook og Fido Studio er stilfulde, moderne burløsninger, men hvad er forskellen mellem dem? Her er de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du skal vælge hvilken, der bedst passer til dine behov:

  • Med Studio er buret en fuldstændig integreret del af møblet, mens den kan fjernes på Nook’en. Den lette frigørelsesmekanisme på Fido Nook gør det muligt at låse buret på plads, når du bruger det, og fjerne det, når din hvalp er vokset op.
  • Fido Nook passer ikke alene perfekt ind i dit hjem, men muligheden for at låse op og fjerne buret betyder, at du kan tage det med i bilen og holde din hund i sikkerhed under køreturen, eller hvis du overnatter et andet sted.
  • Både Studio og Nook fås i en stilfuld hvid, der vil se godt ud i enhver indretning. Studio fås desuden også i valnød.
  • På Fido Nook kan du kun åbne døren til buret foran. Hvis du vælger Fido Studio, kan din hund få adgang til buret enten foran eller på siden. Dette er nyttigt, hvis du gerne vil placere Fido Studio i et smalt rum.
  • Hvis du beslutter at fjerne buret fra Nook’en, når din hund er trænet, og du føler, at den ikke længere har brug for det, vil Nook stadig tilbyde et aflukket område til din hunds seng.
  • Uden buret på Fido Nook kan du tilpasse enheden yderligere med disse luksuriøse gardiner. Dette vil skabe en hyggelig barriere mellem hunden og verden udenfor, som vil give den noget ekstra, højt værdsat privatliv.
  • Selvom de to er meget ens, ser de lidt anderledes ud, og måske foretrækker du bare den ene frem for den anden. Det er okay, du behøver ikke at forklare dig selv – vi dømmer ikke!

Uanset om du beslutter dig for at vælge Studio eller Nook, er vi helt sikre på, at din hund vil sætte pris på et sted i hjemmet, der er helt den eget, og at du vil elske udseendet og følelsen af Omlets hundeprodukter såvel som muligheden at gemme alle din hunds ting væk i det integrerede garderobeskab!

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *