Omlet bloggen

Få 25% rabat på ferskenfarvede senge med støttekant – kun i en begrænset periode

? Sommer Special! ?

Få 25% rabat på ferskenfarvede hundesenge med støttekant, kun i en begrænset periode. Den luksuriøse memory foam madras er det ypperste du kan give din hund eller kat; den former sig omkring deres krop og giver uovertruffen støtte for en dyb, drømmende søvn. Den stilfulde ferskenfarve er perfekt til at opfriske dit hjem til sommer!

Vilkår og betingelser
Kampagnen løber fra d. 4/6 til og med d. 9/6 2020, så længer lager haves. Ingen rabatkode nødvendig, priser allerede nedsat. Tilbuddet gælder alle ferskenfarvede hundesenge med støttekant og ferskenfarvede kattesenge med støttekant. Tilbuddet gælder ikke senge med støttekant i grøn og grå. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet dækker ikke leveringsudgifter og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre rabatter eller tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *