Omlet bloggen

7 grunde til at din hund har brug for en sovesofa

1. Holder din hund fri af træk

Du vil blive overrasket over, hvor meget træk et hus kan have, hvis du befinder dig lav ved jorden og har din seng placeret direkte på gulvet. Hundes søvn påvirkes af kold luft fra åbne døre og dårligt isolerede vinduer, og vi ved alle, hvor vigtig søvn er! Ved at hæve din hunds seng op over jorden holder du den samtidig væk fra det kolde gulv og minimerer træk lige hen over sengen.

2. Let at komme ind og ud af

Mange ældre hunde kæmper med smertefulde led, der gør det vanskeligt for dem at bevæge sig lodret, uanset om dette er at hoppe et trin op ad trappen eller at komme ud af en lav seng. Ved at hæve sengen lidt op fra gulvet kan din hund bogstaveligt talt gå lige ind og ud, når den vil, og dermed minimere belastningen på leddene. Dette gør det meget mindre smertefuldt for ældre hunde at lægge og rejse sig, og forebygger mod fremtidige problemer for yngre hunde.

3. Forbedret luftcirkulering

Med en hævet sovesofa kan luft cirkulere frit på alle sider af hundesengen. Denne luftstrøm holder også sengen mere hygiejnisk og forhindrer skimmel i at samle sig på fugtige områder. Det er desuden super let at tørre overfladerne på Fido sofarammen rene med en fugtig klud og et dyrevenligt desinfektionsmiddel, hvis det er nødvendigt. Luftstrømmen hjælper også din hund med at forblive kølig om sommeren og holde sig varm om vinteren.

4. Forbedret søvnkvalitet

Sovesofaer reducerer mængden af skidt og snavs, der kommer ind i og rundt omkring din hunds seng. Snavs og støv kan irritere dit kæledyr og gøre sengen mindre behagelig, hvilket resulterer i dårligere søvnkvalitet. En hævet seng giver også fast og jævn støtte til din hund, så du kan være sikker på, at den får sin velfortjente skønhedssøvn.

5. Mere plads til alle

Frigør lidt plads på din sofa ved at give din hund dens egen! Selvom kælen i sofaen er en af fordelene ved at være en hundeejer, er der dage, hvor I begge bare gerne vil have jeres egen plads, og du vil ikke have dårlig samvittighed, hvis du ved, at din vovse har sin egen sovesofa at dovne på.

6. Gør det lettere at solbade

Hvis du har en hund, der bare elsker at sove i solen, er det dejligt at være i stand til at flytte sengen ud i haven uden at skulle bekymre sig om fugtigt stof. Sovesofaen kan løftes ud i gårdhaven eller endda på din græsplæne, så din hund får et virkelig behageligt sted at nyde solen.

7. En trone til kongen eller dronningen

En hund, der styrer dit liv om dagen, skal ikke nøjes med et tæppe på gulvet om natten – giv din suveræne hersker den trone, den fortjener!

 

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *