Omlet bloggen

Kunne du være den næste Omlet ambassadør? Hør mere om hvad det indebærer!

Hvis du ejer og elsker et Omlet produkt og kan lide at tale med andre mennesker om dine kæledyr, så vil det at være Omlet ambassadør helt sikkert passe dig godt! 

Omlet ambassadør-programmet er en rigtig god måde for folk at se de produkter, de er interesserede i, i virkeligheden på. Samtidig er det en fantastisk mulighed for at stille én, der ejer produktet, alle de spørgsmål man måtte have om det, lidt som en live, interaktiv anmeldelse!

Hvis du taler med nogen, der derefter køber noget hos Omlet, modtager du provision på deres ordre. Derudover har Omlet-kunder i andre lande fundet masser af ligesindede venner gennem Omlets ambassadør-program, så det er en god måde at møde folk i området, der deler din hobby!

Vi talte med to af vores amerikanske ambassadører, Sueellen og Jennifer, om deres oplevelse af at være ambassadør, og her kan du læse, hvad de havde at sige:


Fortæl os om jeres høns og jeres opsætning!

SE:
Jeg er heldig nok til at have 2 forskellige grupper med meget søde høns! Vi har 8 høns lige uden for vores dør, og vi har 23 høns på vores græsareal i baghaven. Vi har haft denne ordning i 3 år.

J:
For det første har vi fem Plymouth Rock æglæggere. Vi har haft dem i cirka et år. De bor i et Omlet hønsehus med hønsegård og en walk-in gård. De kommer godt ud af det med hinanden, men accepterer ingen nykommere. De har en god størrelse, men de har det godt på det område. Vi kunne sagtens øge størrelsen på flokken i den opsætning, vi har lige nu.

Derudover har vi 1 hvid silkehøne, 1 blå “satin” silkehøne, og 2 silke-blandinger (sandsynligvis hollænder / silkehøne – den hvide er en frizzle, den sorte er jeg ikke sikker på). De er alle høner undtagen den blå. De lægger æg, men er i virkeligheden mest kæledyr. Vi har haft de toppede hollændere / silkehøns i omkring et år og silkehønen i 6 måneder. Den hvide silke er en høne, men mener selv, at hun er en hane – hans / hendes navn er Juancho. Hun synger og snakker hele dagen lang. Hun har en stor personlighed. Den blå satin silkehøne er ny i flokken. Vi skal være lidt mere forsigtige med dem i koldt vejr og regn, fordi de er så små, bliver let våde og ikke kan flyve. I løbet af dagen holder vi dem med vores kunekune-orner Max og Luigi, der hjælper med at holde dem sikre og varme.

Hvad kan I godt lide ved jeres Omlet produkter?

SE:
For ca. 10 år siden fik vi vores første høns, og hele familien (alle 6 af os) elskede at have dem. Vi elskede deres elskelige og sjove personligheder, og vi elskede også at få de smukke æg. Men over kort tid begyndte vi at miste vores høns til de mange rovdyr! Det var hjerteskærende for at sige det mildt! Heldigvis opdagede en af mine døtre de fantastiske Omlet-produkter på en messe. Hun fortalte mig om Omlets hønsehuse og løbegårde og flere andre produkter! Jeg blev straks forelsket!

Jeg elsker elsker elsker udseendet på Omlet-produkterne. De er smukt designet og er meget lette at rengøre og vedligeholde! 3 år senere ser mine hønsehuse stadig ud som nye! Jeg elsker især løbegårdene, da de kan være mindre eller større afhængigt af dit behov. Jeg elsker, at jeg kan gå ind i gårdene uden at skulle bøje mig eller komme ned på jorden. Denne funktion gør det nemt for mig at fodre, give vand, rengøre, besøge og være sammen med min flok!

J:
Vi elsker Omlet hønsehuset og hønsegården. De er rigtig nemme at holde rene, og vi har (indtil videre) næsten ingen hygiejne / sanitetsproblemer. Jeg tror, at plasten hjælper med at minimere dette i forhold til træ eller andet porøst materiale. Hønsehuset er varmt om vinteren og forbliver køligt om sommeren, selv i vores ekstreme varme. Vi har mange rovdyr, og indtil videre har ingen været i stand til at komme ind. De ser ud til at have svært ved endda at komme op på huset på grund af det afrundede tag, så det er et ekstra plus. Jeg kan også godt lide, at produktet er simpelt – kun tre håndtag til at bruge – enkelt. Alle virker virkelig glade og Plymouth Rock hønsene lægger et æg om dagen i gennemsnit!

Hvad er jeres oplevelser med at være Omlet ambassadør?

SE:
Jeg elsker at være Omlet ambassadør! Jeg elsker alle produkterne og den alsidighed, de tilbyder! Jeg elsker mine høns! De er en sød, sjov og nuttet del af vores familie. Det er super sjovt at hente friske, sunde, smukke æg hver dag!

Det var en meget naturlig udvikling at blive en Omlet ambassadør, fordi jeg elsker produkterne, og jeg nyder virkelig at dele min oplevelse, min viden og min kærlighed til høns! Jeg kan godt lide at vise andre hønseentusiaster eller andre, der bare er nysgerrige omkring høns, vores opsætning!

J:
Jeg besluttede mig for at blive Omlet ambassadør, fordi jeg virkelig tror på produktet, og mine oplevelser med virksomheden har været meget positive – virker som en dejlig gruppe mennesker, der prøver at sælge et godt produkt.

Hvordan ser et normalt besøg eller kontakt fra en kunde ud?

SE:
Ofte vil en person, der overvejer at få høns og / eller et hønsehus, kontakte mig via e-mail med et par spørgsmål. Vi starter en dialog og arrangerer et besøg hvor de kan se de fantastiske Omlet-produkter i aktion! Vi vælger et tidspunkt, der praktisk for os begge! Når folk ser hønsene og Omlet hønsehusene, kan de ikke vente med at komme i gang med deres eget fantastiske Omlet eventyr!

J:
Før virussen, havde vi et par besøg – alle var meget velinformerede (folk gør virkelig deres research!) og ønskede hovedsageligt at se produktet tæt på. Jeg tror, en del af det er omkostningerne – det er dyrt, og derfor vil folk gerne sikre sig for, at det er den rigtige løsning, før de forpligter sig. For nylig har vi haft en masse forespørgsler fra folk, der undersøger muligheden for at få høns for første gang, sandsynligvis drevet dertil af de høje priser på æg her i Californien. Nogle af dem siger, at de er lidt intimiderede af det hele og ønsker som sagt at sikre sig, at de tager den rigtige beslutning. Vi er bestemt ikke hønseeksperter, men Omlet produkterne hjælper med at holde tingene enkle – Jeg er helt overbevist om, at vores damer vil være sikre og rene, hvilket virker til at være størstedelen af arbejdet med høns!


Hvis du tror, at du kunne tænke dig at blive Omlet ambassadør, så send os en e-mail, så sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for!

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *