Omlet bloggen

20 tegn på at du forkæler din hund

Brun hund svøbt i Omlets superbløde luksus hundetæppe

Der er mange måder at vise din hund hvor meget, du elsker den på. Hvad enten det er hjemmelavede hundekiks, nyt legetøj eller en meget lang henteleg der gør, at du kommer for sent på arbejde. Men forkæler du den egentlig? Sikkert. Gør det noget? Sikkert ikke.

Her er 20 tegn, der vil tyde på, at du forkæler din firbenede ven.

1.

Der er ingenting i slikskabet udover hundekiks. Det er godt, da det betyder, at du ikke giver dem alle godbidderne på én gang. Men det er ikke så godt, hvis du selv havde set frem til noget sødt…

2.

I er taget en tur i den lokale dyrebutik, og du lader den ’vælge’ de legesager og tyggelegesager den vil have. Din kurv er allerede helt fyldt op!

3.

Du køber en større, bedre sprinkler til haven bare fordi din hund synes den gamle var så underholdende. Græsset har faktisk ikke behov for ekstra vand lige i øjeblikket, men din hund har!

4.

Du køber et nyt pibelegetøj til at lege trækkeleg med, selvom de gamle stadig er i fin stand. Det er trods alt første gang din hund har haft et legetøj, der er formet som en hummer…

5.

Du glæder dig lige så meget til din hunds dag i hundespa næste uge, som du gør til dit romantiske ophold på spahotel weekenden efter.

6.

Dine poser med hundekiks har sundere ingredienser end dine egne snacks – alt sammen økologisk, fra bæredygtige kilder og fyldt med vitaminer og mineraler.

7.

Din eftermiddag, som var beregnet til hjemmerenovering, er i stedet blevet tilbragt med at klø hunden på maven, lege med pinde og bolde og en lang, afslappet gåtur i parken for at hilse på ænderne.

8.

Fryseren er fyldt med lækre frosne hundegodbidder, men ingen ispinde til dig og børnene.

9.

Du har tilbragt to timer med bagning i køkkenet. Resultatet? Flere plader med hundekiks til din bedste ven og alle dens hundevenner i nabolaget.

10.

Du sidder på den ikke-så-behagelige stol, fordi din hund har puttet sig på den mere behagelige.

11.

Du er ikke specielt interesseret i det program i fjernsynet, men du skifter alligevel ikke kanal, for det er jo din hunds yndlingsprogram.

12.

Du har købt legesager og hundekiks til din hunds fødselsdag eller dens julekalender – og gemt dem på bagerste hylde for at holde dem hemmelige indtil den store dag.

13.

Du ringer hjem fra en forretningsrejse, og dit første spørgsmål er, ”hvordan har hunden det?”

14.

Du er ekspert i hundemassage og essentielle olier til hunde, men du ved ikke meget om massage og essentielle olier til mennesker.

15.

Du giver din hund dens aftensmad lidt tidligere end normalt, så I kan sætte jer ned sammen og se den nye Scoobie Doo eller Lassie film senere.

16.

Din hunds årlige frisørregning er større end din egen.

17.

Du har en liste over alle de lokale hundevenlige restauranter i dit nabolag, og du laver én for hvert nyt sted du besøger sammen med din hund.

18.

Din hunds ‘værelse’ under trappen blev planlagt og dekoreret med større omhu end din stue.

19.

Du beslutter dig for ikke at brokke dig til din hund over din dårlige dag. Du vil ikke have, at den skal bekymre sig.

20.

Du er taget en tur til stranden med din hund igen. Du havde egentlig ikke tænkt dig at komme igen så snart, men hunden insisterede…

Så længe det ikke involverer overdreven fodring, overdreven pylren eller overdreven motion, så er der mange måder at forkæle sin hund på. Og det gode ved det er, at din hund bare vil føle sig elsket.

Gravhund ligger på Omlets Topology hundeseng med topmadras i lammeskind

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *