Omlet bloggen

Derfor har dine kæledyr brug for en Caddi

Caddi er det perfekte valg til dine godbids-elskende kæledyr fordi…

  1. Caddi godbidsdispenseren reducerer hastigheden, hvormed dine kæledyr kan spise deres godbidder. Langsommere frigørelse af godbidder gennem hullerne i holderen betyder mere nydelse over længere tid og forhindrer dyrene i at spise for meget.
  2. Caddi godbidsdispenseren svinger rundt og skaber en berigende og interaktiv leg, der holder dine kæledyr beskæftiget og underholdt, hvilket er særligt godt til de regnfulde dage! Dine kæledyr vil elske den stimulerende oplevelse af at finde godbidder og vil få timevis af sjov ud af det.
  3. Caddi giver dig mulighed for at fodre dine kæledyr godbidder uden at skulle smide dem på jorden. Dette forbedrer renlighed i gården, reducerer madspild og nedsætter risikoen for skadedyr. Det er desuden en sundere løsning for dine kæledyr. Bare hæng Caddi op fra taget på dine kæledyrs gård ved hjælp af plastikkrogen og brug snoren til at justere højden, så den passer til dine kæledyr.
  4. Uendelige fodermuligheder! Med Caddi godbidsdispenseren kan du fodre dine kæledyr med en række friske blade, frugter og grønsager, du kan bruge den som høhæk til kaniner eller fylde den med foderkugler til høns. Vær kreativ og forkæl dine kæledyr med spændende nye smagsoplevelser i Caddi.
  5. Du kan spare 50% på Caddi godbidsdispenseren indtil midnat på mandag, blot ved at tilmelde dig Omlets nyhedsbrev. Det er en god handel for dig og en spændende ny foderdispenser til dine kæledyr! Indtast din e-mailadresse på Caddi-siden for at modtage din rabatkode.

Fås nu for kun 44,50 kr. når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev!Vilkår og betingelser
Tilbuddet gælder kun fra d. 12/8 til og med d. 17/8 2020. Når du har indtastet din e-mailadresse på hjemmesiden, vil du modtage en unik rabatkode, som kan anvendes ved kassen. Ved at indtaste din e-mailadresse abonnerer du på Omlets gratis nyhedsbrev. Du kan afmelde nyhedsbrevet igen til enhver tid. Tilbuddet gælder kun pakker med en enkelt Caddi godbidsdispenser. Tilbuddet gælder ikke dobbeltpakker eller pakker inkl. Peck Toys eller Feldy foderkugler. Tilbuddet er begrænset til køb af 2 Caddi godbidsdispensere per husstand. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet dækker ikke leveringsudgifter, gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *