Omlet bloggen

Derfor har dine høns brug for en siddepind

Høns’ kærlighed til siddepinde er instinktiv. Vores høns stammer fra den røde junglehøne, der holder til højt oppe på trægrene, og det er lige så naturligt for høns at holde fast om en siddepind, som det er at skrabe og lægge æg. 

De fleste af de racer, vi holder i dag, er dog ikke i stand til at komme op i et træ, selv hvis de blev tilbudt ét at bo i – de er for store og tunge. Men ved at holde fast i noget oplever høns en følelse af sikkerhed, da de oprindelig brugte denne strategi til at komme væk fra rovdyr. 

Eglu hønsehusene har perfekt afrundede siddestænger, som hønsene vil elske at sove på om natten, men det tilrådes også at give dem en siddepind i hønsegården. En træpind virker måske ikke så sjov for os, men en siddepind er en glimrende måde at berige hønsenes indhegning på.

Omlet Siddepinden er designet med henblik på at være behagelig og nem for høns at bruge, og den er også holdbar og superenkel at montere i din hønsegård. Vælg mellem siddepinden på 1m eller 2m og tilføj nok til at sikre, at alle dine høns har et sted, hvor de kan tage en pause og holde øje med deres omgivelser. 

Høns uden siddepinde er mere tilbøjelige til at tiltrække mider og lus eller samle bakterier op fra jorden. Stressen ved ikke at have et sted at sidde kan også nedsætte deres immunforsvar og reducere æglægning.

Benyt denne enestående mulighed for at spare en tredjedel på Omlet Siddepinde og giv dine høns et nyt legetøj, de vil elske! Brug rabatkoden PERCH4LESS ved check-out for at få rabatten!

Vilkår og betingelser
Tilbuddet om en tredjedel/33% rabat på Omlet Siddepinden gælder fra d. 10/9 til og med d. 14/9 2020. Brug rabatkoden PERCH4LESS ved kassen. Omfatter Omlet Siddepind 1m og 2m. Tilbuddet er begrænset til 2 siddepinde pr. husstand. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet dækker ikke leveringsomkostninger og kan ikke anvendes på i forvejen nedsatte produkter eller i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *