Omlet bloggen

Vælg frækt med 10% rabat på lilla Eglu Cubes!

Kunne du tænke dig et statement i haven? Vælg anderledes, vælg frækt, vælg lilla med 10% rabat på lilla Eglu Cube hønsehuse!

*Inklusive gårde, forlængelser og hjul, der købes sammen med det lilla Cube hønsehus.

Brug rabatkoden: VÆLGFRÆKT

Skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med d. 31. januar 2021. Vilkår gælder.

 

Vilkår og betingelser

Kampagnen med 10% rabat på lilla Eglu Cube hønsehuse løber fra d. 27/1 til og med d. 31/1 2021. Brug rabatkoden VÆLGFRÆKT ved kassen. Gælder kun Eglu Cube hønsehuse i lilla. Tilbuddet inkluderer gårde, forlængelser og hjul, men kun når disse købes som en del af et lilla Eglu Cube hønsehus. Tilbuddet gælder ikke grønne Eglu Cubes eller individuelle Cube dele solgt separat. Gælder ikke lilla Cube foder- og vandtrug. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten dækker ikke leveringsudgifter eller i forvejen nedsatte produkter og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *