Omlet bloggen

Sådan vedligeholder du din Eglu eller Walk-in gård

Er du garvet ejer af en Eglu eller Walk-in gård? Omlet-produkter er kendt for at være ekstremt langtidsholdbare, men vi anbefaler alligevel, at du kontrollerer dit hønsehus og din hønsegård hvert år for at tjekke efter tegn på slitage, samt at du husker den smule vedligeholdelse, der er nødvendig for at holde dit hønsehus i tip-top stand og dine kæledyr glade og sunde. Du er muligvis også gået glip af nogle af de nye produkter, som vi har udviklet gennem årene for at gøre hønsehus og hønsegård endnu bedre. Se hvordan du kan opgradere og forbedre din Eglu nedenfor!

Hønsegårdene af metal er designet til at blive brugt udendørs i mange år fremover. Vi anbefaler dog, at du jævnligt tjekker løbegården for tegn på korrosion, især hvis du bor et sted med ekstreme vejrforhold eller tæt på havet. Korrosion vil opstå, hvis belægningen f.eks. er blevet ridset eller skrabet. Hvis du ser noget, skal du fjerne løs rust og reparere med en vejrbestandig maling.

Klemmer

Når du udfører din regelmæssige grundige rengøring, skal du sørge at tage en hurtig tur rundt om gården for at kontrollere panelernes sikkerhed og stabilitet. Med tiden kan klemmerne ældes og blive svagere. Hvis du bemærker, at gårdklemmerne knækker, når du åbner dem eller flytter hønsehus og -gård, eller at nogle klemmer falder til jorden, bør du overveje at opdatere alle klemmerne på dit hønsehus.

Vi har nu gjort det super nemt og hurtigt for dig at finde den rigtige pakke gårdklemmer til din Eglu eller Walk-in gård. Se bare her.

Ny stige

Hvis du købte din Eglu inden sommeren 2019, har du muligvis ikke haft gavn af de nye skridsikre stigetrin, som vi har designet til at løse problemet med, at nogle høns ikke kan lide metalstigen eller er for små til trinene. De skridsikre trin erstatter de sorte friktionsstrimler og klikkes sikkert og let fast på stigetrinene for at give høns en bredere platform at træde op på.

Du kan købe skridsikre stigetrin til din Eglu Cube her eller til din Eglu Go UP her til 44,79 kr.

Automatisk hønselem og hønsehuslampe

Vi er sikre på, at du ikke er gået glip af den automatiske dør til hønsehuset, der kan monteres direkte på din Eglu Cube eller Walk-in hønsegård, men har du set, at du også kan montere en hønsehuslampe til at vise dine høns vej om aftenen? Lyset drives af kontrolpanelet på den automatiske dør til hønsehuset og tændes automatisk 5 minutter før døren lukkes. Så snart døren har lukket for natten, slukkes lyset.

Vejrbeskyttelse

I kraftig vind og voldsom regn kan gamle overtræk godt blive lidt medtaget. Hvis du har haft dine overtræk til hønsegården i nogen tid, og de ser lidt slidte ud, kan det være en god idé at investere i et nyt sæt vejrbeskyttelse for at sikre, at dine høns fortsat er fuldt beskyttet mod elementerne.

Se vores brede udvalg af overtræk til alle Eglu hønsegårde her.

Ny hønseberigelse

Vi har også introduceret nye legesager til høns i form af godbid- og foderdispensere i løbet af de sidste par år, som dine høns helt sikkert vil elske.

Caddi godbidsdispenseren er ideel til større foder, såsom foderkugler eller grøntsager fra din have, den hænger i hønsegården for at holde maden væk fra jorden og forhindre svineri på gulvet i gården. Peck Toys er en sjov og berigende løsning til langsom frigivelse af godbidder, som vil underholde dine høns hele dagen. Pendant hænger fra gården, mens Poppy stikkes i jorden – perfekt hvis dine høns er fritgående.

Vi kan hjælpe

Hvis du er i tvivl om tilstanden på din Eglu eller din hønsegård, så kontakt endelige gerne vores venlige og kyndige kundeserviceteam. De kan give dig råd til, hvordan du vedligeholder dit produkt og sørger for, at det forbliver i tip-top stand i mange år fremover!

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *