Omlet bloggen

10% rabat OG fri fragt på Geo fuglebure

Dobbeltbesparelse? Ja tak!

Vilkår og betingelser:
Tilbuddet om 10% rabat og fri fragt på Geo fuglebure og tilbehør gælder så længe lager haves. Brug rabatkoden GOGEO ved kassen for at få 10% rabat og fri fragt på Geo fuglebure, standere i fuld højde, natafdækning, spejle og bade. Tilbuddet gælder ikke lave standere, siddepinde og papirsunderlag. Gælder kun så længe lager haves. Fri fragt gælder kun produkterne omfattet af dette tilbud, der vil stadig tilføjes leveringsudgifter for eventuelt andre varer, ordren indeholder. Fri fragt gælder ikke levering på paller. Omlet kan ikke holdes til ansvar for forsinkelser hos tredjeparter såsom kurertjenester. Fri fragt gælder kun ordre sendt til fastlandet i Danmark og gælder kun standard leveringsservice. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Fugle


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *