Omlet bloggen

25% rabat på hønsegyngen – Hønselegetøj fås ikke bedre end det her!

Hold dine høns beskæftiget og underholdt hele året rundt med denne kedsomhedsknusende hønsegynge, fås nu med 25% rabat! Brug koden SWINGTASTIC. ?

Gyngen er perfekt at hænge op i enhver hønsegård for at forvandle den til en fantastisk hønselegeplads.

Vilkår og betingelser:
Denne kampagne løber fra d. 19/8 til og med d. 23/8 2021. Brug rabatkoden SWINGTASTIC ved kassen for at få 25% rabat på hønsegyngen. Tilbuddet er begrænset til 2 hønsegynger per husstand. Tilbuddet gælder ikke noget andet hønseudstyr eller tilbehør. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten dækker ikke leveringsudgifter og kan ikke anvendes på i forvejen nedsatte varer eller i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *