Omlet bloggen

Det store sengeudsalg – Få øjnene op for denne mulighed!

? Det STORE sengeudsalg! ?

Spar op til 25% på senge med støttekant, Topology senge og Donut senge i en begrænset periode! Den perfekte mulighed for at forkæle din firbenede ven med en hyggelig ny seng til efteråret ?
dalmatiner på en topology hundeseng med sækkepude topmadras

ragdoll kat sover på en gul katteseng med støttekant

goldendoodle slapper af på en grå seng med støttekant

fluffy kat bliver kløet mens den ligger på en hvid donut seng


Vilkår og betingelser
Denne kampagne med 25% rabat på senge gælder kun fra d. 14/9 til og med d. 17/9 2021. Kampagnen gælder kun hundesenge med støttekant, Topology hundesenge, Maya Donut kattesenge og kattesenge med støttekant, inklusive betræk, topmadrasser og sengeben. Tilbuddet gælder ikke andet tilbehør til hunde og katte. Ingen rabatkode kræves, rabatten er allerede trukket fra. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten dækker ikke leveringsomkostninger eller i forvejen nedsatte varer og kan ikke bruges i sammenhæng med andre tilbud. Du kan ikke bruge en rabatkode, hvis din indkøbskurv indeholder en eller flere nedsatte varer.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *