Omlet bloggen

Find det perfekte Freestyle kattetræ til din kat

To katte slapper af i hængekøjer i Omlets udendørs Freestyle kattetræ

Med over 70 forskellige slags tilbehør at vælge imellem giver Omlet Freestyle kattetræet dig mulighed for at skabe et legeområde, der passer til din kat, dens interesse og evner. Du har måske en idé om hvilket tilbehør passer bedst til din kat og dit hjem, men for at give dig en hjælpende hånd, har vi sammensat nogle fantastiske sæt, hvis du ikke ønsker at oprette din opsætning fra bunden. Derudover kan du altid udvide og tilpasse opsætningen med flere stænger og tilbehør, når du og din katteven har opdaget Freestyle kattetræets geniale design. Se de 6 startsæt for at finde det perfekte Freestyle kattetræ.


Beginner Freestyle begyndersæt

Beginner

Beginner er det ideelle begyndersæt til at vænne din kat til Freestyle. Opsætningen har en enkel platform, der kan placeres i enhver højde på din stang, udstyret med en stilfuld blå vævet pude for at give din kat ekstrem komfort, mens den hviler sig over gulvet.

Dette sæt leveres også med et superstabilt sisal kradsetilbehør til dine kæledyrs plejebehov. Sisal er holdbart og føles lækkert mod poterne, og det er stærkt nok til at hvæsse de dyrebare kløer på.

Beginner er en økonomisk god løsning, perfekt hvis din kat tøver med at prøve nye ting, eller hvis du har begrænset med plads i dit hjem.


Top Cat Freestyle begyndersæt

 

Top Cat

Top Cat er nok den mest stilfulde af startpakkerne og har gule hynder til platform og trin, der passer smukt ind i dit hjem. Det indeholder også med en plantepotte, der kan placeres i enhver højde på stangen og giver dig mulighed for fuldt ud at udnytte pladsen i højden.

Top Cat passer til enhver kat, der godt kan lide at holde øje med verdens gang fra et udkigspunkt på sikker afstand af små mennesker og andre kæledyr. Det leveres også med et udskifteligt sisal kradsetilbehør, hvilket gør det til en ideel begyndelse at bygge videre på, efterhånden som din kat bliver mere eventyrlysten.


Ladder Freestyle begyndersæt

 

Ladder

Dette sæt leveres med fire bambustrin, som du kan placere i den perfekte højde for at skabe en trappe, som din kat kan bruge til at klatre op i sikkerhed. Øverst på stangen kan du placere platformen med en super hyggelig vævet hule, hvor din kat kan tage sig en lur i fred.

Derudover leveres Ladder med en skål til godbidder, der kan placeres ved hulen til snacks eller i enhver højde på stangen, hvis din kat bliver sulten midt under klatringen.

Ladder er perfekt til enhver kat, der ynder at være højt oppe og væk fra hjemmets larm og spektakel. Fleksibiliteten, som trinene giver, lader dig justere sværhedsgraden i klatringen alt efter dit kæledyrs alder og færdigheder.


Scratcher Freestyle begyndersæt

 

Scratcher

Scratcher er den perfekte løsning til katte, der tager deres pleje alvorligt. Opsætningen indeholder både et robust sisal kradsetræ, der vikles rundt om den lodrette stang for fuld udstrækning af kroppen, samt en rampe fra gulv til stang med en bølget kradsekasse i pap. Insisterende kradsere vil elske mulighederne og fleksibiliteten, som dette træ tilbyder!

Scratcher leveres også med en hyggelig vævet hængekøje, hvor katte kan tage sig en lur efter leg, på afstand af trængsel og travlhed.

Hvis du har en kat, der insisterer på at hvæsse kløer mod møbler og polstring i dit hjem, er Scratcher det ideelle sæt til dig. Ved at give dem et bestemt stabilt sted til pleje, burde katte hurtigt lære, hvor de skal gå hen. Derudover kan al kradsetilbehøret genbruges og udskiftes, når det er slidt, hvilket gør Freestyle til en langsigtet løsning for alle.


Sleeper Freestyle begyndersæt

 

Sleeper

Sleeper begyndersættet er perfekt til super afslappede katte, der ikke ser sig tilfredse med noget andet end ekstrem komfort. Platformen og trinene leveres med smukke vævede puder, der giver katte en blød overflade at ligge på, mens de slapper af og inspicerer hjemmet. Sleeper indeholder også en hule, som dit kæledyr kan trække sig tilbage til for at få deres ekstremt vigtige søvn.

Dette sæt indeholder desuden et sisal kradsetræ, som din kat kan bruge til at strække kroppen ud efter en god lur, samtidig med at den hvæsser sine kløer.


Explorer Freestyle begyndersæt

Explorer

Hvis du har en eventyrlysten kat, der elsker at hoppe, klatre og kradse, bør du prøve Explorer. Dette begyndersæt indeholder det meste af Freestyle tilbehøret spredt ud over to lodrette stænger, så din kat kan vælge en aktivitet baseret på dens humør hver dag.

Explorer har to forskellige typer kradsetilbehør, trin til at give din kat mulighed for at komme op af træet, en bro til at slappe af på og en afsides hængekøje at hvile sig i, når alt er blevet udforsket. Som om det ikke var nok, indeholder sættet også en dekorativ potte til dine kattevenlige planter samt en skål i rustfrit stål til mad eller godbidder.

Explorer er perfekt til unge, aktive og smidige katte eller til hjem med flere katte.

Omlet og din kat

Vi forstår, at alle katte er forskellige, og derfor har vi gjort det enormt nemt for jer at sætte jeres eget præg ved at kunne tilpasse jeres sæt. Du kan selv tilpasse tilbehøret og blot flytte det rundt, hvis du (og din kat) vil prøve noget nyt. Eller du kan altid bygge dit eget system ved hjælp af vores praktiske Freestyle kattetræ konfigurator. Opdag en ny måde at lege med Omlets Freestyle kattetræer på, og shop vores udvalg af andre opfindsomme katteprodukter såsom kattesenge, kattetæpper, og kradsetræer, skabt af kæledyrselskere og ekspertingeniører.

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *