Omlet bloggen

Op til 20% rabat i vores Black Friday udsalg

Vilkår og betingelser
Kampagnen med Black Friday udsalg er gældende fra d. 17/11 til og med d. 29/11 2021. Ingen rabatkode nødvendig – rabatten er allerede trukket fra de gældende produkter. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves. Nedsatte varer er markeret med et stjerneikon i Omlet-butikken. 10% rabat gælder på Zippi tunnelsystemer til kaniner og marsvin, Zippi gårde til kaniner og marsvin, Eglu Go UP hønsehuse, automatiske døre til hønsehuset, hønsehuslamper, PoleTree siddepinde til høns, prækonfigurerede walk-in hønsegårde og udendørs løbegårde, udvalgte sheltere, legetunneler og låse til kaniner og marsvin, Omlet kattegrus, luksus superbløde tæpper til hunde og katte, samt udvalgte beskyttelsestæpper og -jakker mod ekstreme temperaturer. 20% rabat gælder på Eglu Go kanin- og marsvinehuse, Maya kattebakker, Maya kattehuler, Maya Donut kattesenge, Qute bure til hamstere og ørkenrotter MK2, Eglu Go hønsehuse, Omlet hønsehegn, Hunde- og kattesenge med støttekant, Topology hundesenge, udvalgte sengeben til hunde- og kattesenge, Geo fuglebure, Caddi godbidsdispensere, Peck Toys, Omlet siddepinde, hønsegynger, samt Freestyle udendørs kattetræer. Kampagnen dækker ikke udvidelser til Zippi gårde, walk-in hønsegårde eller udendørs løbegårde, Zippi sheltere i grøn, beskyttelsestæppe mod ekstreme temperaturer til Eglu Cube Mk2 i grøn, beskyttelsestæppe mod ekstreme temperaturer til Eglu Go i grøn, Qute bur til hamstere og ørkenrotter MK3, firkantede træben til hundesenge str. M, runde træben til hundesenge str. S, sengeben med messingkapper str. M og L, Freestyle indendørs kattetræ, indgangspartier og skillevægge til udendørs gårde, Zippi platforme, Fido Studio, Fido Nook, Fido Classic, Fido Sofarammer samt andre produkter. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten dækker ikke leveringsudgifter og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *