Omlet bloggen

Find den perfekte gave til din katteven

Har du svært ved at finde den perfekte julegave til en katteelsker du kender? Så kan du roligt regne med at finde noget til Omlets julemarked! Vi har et udvalg af kattelegetøj og tilbehør på tilbud i år. Skynd dig, så du ikke går glip af denne chance for at gøre en uimodståeligt god handel!

Freestyle kattetræ

Freestyle kattetræet er den ultimative gave til katteelskere! Der er så mange forskellige slags tilbehør til kattetræet at det kan skræddersys til enhver kats personlighed! Platformene er ideelle til katte der elsker at klatre, mens hængekøjen er et fremragende lille gemmested for katte der ønsker at slippe væk fra kaosset i julen!

Freestyle kattetræet fås i 6 justerbare højder, fra 1,7m helt op til 4,4m og passer derfor til loftshøjden i ethvert hjem. Der er yderligere mulighed for at inkorporere stueplanter (kattevenlige selvfølgelig) med en plantepotteholder, så du kan få træet til at passe ind i dit hjem såvel som din indretning.

Donut katteseng

Hvis du har en kat der elsker intet bedre end at putte sig hyggeligt og godt, så vil Maya Donut kattesengen stå øverst på dens ønskeliste i år! Donutformen betyder, at din kat vil få optimal støtte og en dejlig hyggelig fornemmelse, som den absolut vil elske. Faux fur materialet er så blødt at røre ved, at det vil sende din kat ind i en dyb tilstand af ren og skær afslappelse!

Katteseng med støttekant

Kattesengen med støttekant er endnu en superblød seng til katte, som også vil være en fantastisk julegave til enhver katteforælder. Betrækket kan lynes af og maskinvaskes, så det er let at slippe af med enhver form for lugt og hårboller.

Med et udvalg af 15 forskellige smukke farver og en række designer sengeben at vælge imellem, er kattesengen med støttekant ideel for enhver katteejer der ønsker sig en stilfuld seng, der vil passe ind i deres indretning!

Luksus superblødt kattetæppe

Ingen kat vil kunne modstå Omlets luksuriøse superbløde kattetæppe! Det smukke tæppe kan placeres på din kats yndlingsplads i hjemmet eller endda i dens seng for at give den en endnu bedre søvn. Tæppet er dobbeltsidet og fås i to forskellige designs – grå og cremefarvet samt julestjernerød og cremefarvet – så katteejere har mulighed for at finde den rette stil til deres hjem.

Legesager til katte

Til mere legesyge katte byder Omlets julemarked desuden på et udvalg af kattelegetøj, så ingen kat behøver at gå glip af noget sjov! Mindre legesager er perfekte at komme i julestrømpen og stimulerer katte både mentalt og fysisk.

Hvad med for eksempel den nuttede pudding sniffe og søge måtte som en julegave? Gemmelegetøjet vil holde din kat glad og beskæftiget, når du gemmer dens yndlingsgodbidder imellem stoffet. Du kan endda bruge katteurt, som giver din pelsklædte ven timevis af nydelse!

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *