Omlet bloggen

Perfekte julegaver til hunde og deres ejere

Omlets julemarked er nu åbent! Vi har masser at byde på til hunde i år, og du må endelig ikke gå glip af denne mulighed for at få fingrene i nogle fantastisk gode tilbud på gaver til de forkælede vovser (og deres ejere!) i dit liv.

Topology hundeseng

The Topology hundesengen er et must-have for enhver vovse, der elsker at lægge sig godt til rette efter en lang dag! Denne seng har en memoryskum madras med høj ydeevne og er en fremragende gave til enhver hund, der har brug for lidt ekstra støtte og komfort for deres led. Sengen fås med et antal luksuriøse topmadrasser, inklusive faux fur lammeskind, og er perfekt til at holde din firbenede ven lun og veltilpas henover juledagene!

Hundeseng med støttekant

Hvis du kender nogen der trænger til at opgradere deres hundeseng til det nye år, så er hundesengen med støttekant et fantastisk valg. Betrækket kan lynes af og maskinvaskes, hvilket også gør den ideel til hvalpeulykker eller mudrede poteaftryk.

Med et udvalg af 15 forskellige smukke farver og en række designer sengeben at vælge imellem, er hundesengen med støttekant perfekt for enhver hundeejer, der ønsker sig en stilfuld seng, der matcher deres indretning! Hvad med for eksempel at vælge en seng i salviegrøn eller vinrød der vil passe til julepynten?

Luksus superblødt hundetæppe

Det uimodståelige luksuriøse superbløde hundetæppe vil være en fantastisk gave for enhver hund at finde under juletræet i år! Det ultra hyggelige sherpa tæppe kan placeres hvor som helst i hjemmet for at hjælpe din hund med at få en god nats søvn. Du kan endda lægge tæppet i din vovses seng for et gøre den endnu mere lun og behagelig. Tæppet fås også i en smuk julestjernerød og cremefarvet version, så din hund kan komme i julestemning sammen med resten af familien!

Joules regnjakke til hunde

Til en mere modebevidst vovse er det vandtætte Joules hundedækken det perfekte tilbehør på de våde vintergåture. Jakken er dekoreret med søde Joules udsmykninger, og din hund kan være sikker på at få masser af opmærksomhed på dens næste gåtur med denne på.

Det lette dækken er foret indvendig, så din hund kan holde sig godt varm samtidig med, at den ser super stilfuld ud. Med den justerbare velcrolukning og tre forskellige størrelser kan du desuden være sikker på, at dækkenet vil være super behagelig for din firbenede ven at have på.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *