Omlet bloggen

25% rabat på alle overtræk og beskyttelse imod ekstreme temperaturer

25% rabat på alle overtræk til gårde

25% rabat på alle overtræk til hønse- og løbegårde samt beskyttelsesjakker og tæpper til ekstreme temperaturer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilkår og betingelser

25% rabat på overtræk er gyldig fra d. 7/4/2018 indtil midnat d. 30/4/2018. Rabatten er allerede trukket fra normalprisen på hjemmesiden, det er ikke nødvendigt at bruge nogen form for rabatkode. Omlet forbeholder sig retten til at stoppe tilbuddet til enhver tid. Rabatten gælder kun for overtræk (eglu vejrbeskyttelse, overtræk til walk-in gårde og beskyttelse imod ekstreme temperaturer). Rabatten kan ikke anvendes til leveringsomkostninger. Rabatten kan ikke anvendes i forbindelse med andre eksisterende tilbud eller rabatter.

 

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *