Omlet bloggen

KONKURRENCE og Glædelig æggets dag!

Glædelig æggets dag! Æggets dag fejres hvert år den anden fredag i oktober, og over hele verden bliver der afholdt forskellige begivenheder for at fejre ægget.

For at fejre dagen har vi tænkt os at hjælpe vores venner hos British Hen Welfare Trust og samtidig give dig chancen for at vinde en hønsegynge! BHWT er en britisk velgørenhedsorganisation, der hvert år redder ca. 50.000 høns fra at blive slået ihjel. For at deltage skal du blot synes godt om vores side og skrive en kommentar herunder hvor du fortæller, hvordan du bedst kan lide at tilberede dine æg om morgenen. For hver kommentar donerer vi 10kr. til BHWT! Vi udvælger også 2 tilfældige vindere af en hønsegynge. Konkurrencen slutter til midnat d. 16. oktober 2018. Held og lykke, og husk at dele med dine venner!

 

Vilkår og betingelser:
Konkurrencen slutter til midnat tirsdag d. 16. oktober 2018. For at deltage skal du synes godt om vores Facebook side og skrive en kommentar på vores opslag angående æggets dag. For hver kommentar donerer vi 10kr. til British Hen Welfare Trust. Det maksimale samlede beløb vi donerer for alle lande er 250 britiske pund. To deltagere vinder en hønsegynge. Vinderne bliver tilfældigt udvalgt og får besked onsdag d. 17. oktober 2018. Omlet forbeholder sig retten til at trække konkurrencen tilbage til enhver tid. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være bosat i Danmark for at kunne deltage i konkurrencen. Omlets medarbejdere og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen, det samme gælder for medarbejdere i Omlets partner-organisationer, der er med til at promovere denne konkurrence. Omlet forbeholder sig retten til at ændre konkurrencen, konkurrence-oplysningerne eller disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel. Enhver ændring vil blive offentliggjort enten i konkurrence-oplysningerne eller i disse vilkår og betingelser. Al deltagelse skal foregå via det relevante konkurrence-opslag.

This entry was posted in Konkurrencer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *