Omlet bloggen

Giv din kanin dens helt eget tunnelnetværk

Hvorfor nøjes med et kaninbur, når du kan få et tunnelnetværk?

Vi ved alle, at kaniner har behov for et bur og en løbegård. Men hvad nu hvis de kunne nyde den luksus at have et helt netværk af tunneler i din egen baghave, med huler og tunneler og det hele, uden at skulle grave under græsplænen og blomsterbedet?

Ved at forbinde kaninburet til en løbegård er det enkelt at holde kaninerne glade. Et smart setup som f.eks. Omlets Eglu Go er en del af løsningen, der kombinerer det indendørs og udendørs rum kaniner har brug for. Men der findes andre, mere geniale måder at give kaninerne det perfekte hjem på.

Afløbsrør til kaniner?

Ligesom alle andre dyr, har kaniner et indbygget instinkt der skal tilfredsstilles. Kanin tunneler og huler er ligeså centrale behov for dem som et badeværelse og en behagelig seng er for dig. I det fri lever kaniner i komplekse tunnelsystemer, som består af private såvel som kommunale områder forbundet af tunneler. Instinktet for at bevæge sig rundt under jorden er også stærkt hos kæledyrs kaniner. Men for mange er det et instinkt de ikke kan udleve.

Dette var inspirationen bag Zippi kanin tunnelsystemet, et design der bygger på, og forbedrer, konceptet med afløbsrør til kaniner. Systemets stærke, fleksible tunneler er lette at rengøre og en supersmart DIY løsning, der giver kaniner alt hvad de behøver for at opfylde deres behov for tunneler, uden at skulle grave.

En kanin tunnel, og lidt til!

Zippi kanin tunnel systemets tunnelrør giver nem adgang fra kaninbur til løbegård, og giver dem også et hyggeligt gemmested. Tunnelerne kan også forbindes til legegårde, så dine børn også kan tage del i netværket.

Fordi kaniner findes i alle størrelser, er Zippi kanin tunnelen bygget til at kunne rumme de allerstørste racer, og den er designet med en fleksibilitet der gør alle andre tunneler til skamme:

  • Den leveres i 90cm sektioner, uden begrænsning for hvor langt og kompliceret et system du kan kreere.
  • Alle fastgørelser og forbindelsesled inkluderet.
  • Zippi tænker ikke i lige linjer – den kan bøjes og drejes rundt om havens komponenter efter behov.
  • Ud over de almindelige 90cm tunnelrør fås der desuden Zippi T-kryds, hjørnestykker, aflåselige døre og udkigsposter der desuden kan anvendes som høhække.
  • Støtteben løfter Zippi op over jorden, så græsset fortsat kan gro nedenunder.
  • Det unikke design byder på både ventilation og afløb, og holder samtidig rovdyr ude.

Kanin lykke

Kaniner er fantastiske kæledyr. De er ikke forstyrrende eller larmende, de jagter ikke fugle eller gnavere, og de kræver ikke konstante gåture og motion. De er oven i købet nuttede og har masser af personlighed, hvilket har gjort dem til et utroligt populært valg i de seneste år.

Men det handler ikke kun om at holde dig glad, det handler om at levere det gode liv dit kæledyr fortjener. Med et bur og en løbegård har du givet den et hyggeligt hjem. Men ved at tilføje et Zippi kanin tunnelsystem har du pludselig et vidunderligt kaninhjem, der repræsenterer det ultimative hjem for kaniner.

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *