Omlet bloggen

Nemme, hurtige og lækre morgenmadspandekager

12715737_10156594822450492_223374993856713325_n

Ingredienser

2 modne bananer,

1 – 1½ dl havregryn,

2 æg,

1 spsk yoghurt,

en smule mælk.

Til stegning

1 spsk kokosolie

Dette er den nemmeste og hurtigste morgenmad at lave, hvis du er på farten. Alt hvad du skal gøre er at blande alle ingredienser pånær kokosolien i en blender og blende til det har en ensartet konsistens. Så varmer du en stegepande med en lille smule kokosolie og hælder eller øser pandekagedejen på panden i små ‘amerikanske’ pandekager. Du bør kunne stege ca. 2-3 ad gangen afhængig af størrelsesn på din pande. Vent til pandekagerne er stegt på den ene side, når du begynder at se luftbobler komme op igennem kan du vende pandepagen og lad den stege på den anden side. De bør blive gyldenbrunde og luftige. Server med enhver slags frugt efter eget valg, vi foretrækker dem personligt med blåbær og en skefuld græsk yoghurt. Hvis du gerne vil genopvarme pandekagerne på et senere tidspunkt, så giv dem blot ca. et minut på hver side på brødristeren indtil de bliver sprøde og lune igen.

This entry was posted in Opskrifter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *