Omlet bloggen

10% rabat på ALT i Omlets forårsudsalg!

 

Få 10% rabat på ALT online indtil den 24. marts. Forkæl din vovse med en ny hundehule, start dit eventyr som hønseholder med et Eglu hønsehus eller byg din kanins drømmemiljø med et Zippi-tunnelsystem – nu med 10% rabat på det hele.

 

Vilkår og betingelser

10% rabat er kun gyldig fra d. 8/3/19 – midnat d. 24/3/19. Ingen rabatkode kræves. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at tilbagekalde tilbuddet til enhver tid. Rabatten kan ikke overføres til levering eller kurser. Levering er ikke inkluderet. Tilbuddet er kun gyldigt på artikler til fuld pris og kan ikke bruges sammen med eksisterende rabatter eller i forbindelse med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *