Omlet bloggen

10% rabat + FRI fragt på alle Zippi produkter

Opgradér dine kaniners og marsvins hjem med vores udvalg af Zippi tunneler og løbegårde – nu altsammen med 10% rabat OG fri fragt, kun i en begrænset periode!

Dette tilbud gælder for ALLE Zippi tunneler, legegårde, indhegninger og andet zippi tilbehør, så du kan skabe dit kæledyrs perfekte legemiljø og spare 10% med gratis og hurtig levering – lige i tid til foråret!

Brug rabatkoden ZIPPISAVE ved kassen for at få fri fragt!


Forbind din kanins eller marsvins bur til en spritny løbegård via et Zippi tunnelsystem, den perfekte måde at give dit kæledyr mere plads til leg og motion i sikre og beskyttede tunnelrør.

Tunnelsystemet fås med flere forskellige dele, så det kan tilpasses lige netop dit behov. Du kan let designe dit helt eget tunnelsystem ved hjælp af vores online konfigurator, og bl.a. tilføje låselige døre, høhække, udkigsposter mm., eller du kan vælge en af vores startpakker.

Det nye udvalg af Zippi indhegninger og legegårde er designet til let at kunne forbindes til Zippi tunnelerne og giver dig et flytbart område, hvor dine kæledyr kan nyde mere plads udenfor, hvilket vil gøre dem både gladere og sundere.

Zippi legegården er et åbent motions- og legeområde, der giver nem adgang for børn og andre kæledyrsejere og er fantastisk til interaktiv leg. Zippi indhegningen byder på et sikkert område, hvor dine kaniner kan lege og motionere, uden at du behøver holde øje med dem, og leveres med netunderlag og lukket overdækning.

Glem ikke at fuldende dit kæledyrs nye legemiljø med udvalget af Zippi vejrbeskyttelse så de kan fortsætte legen lige meget hvad vejret byder på!

Hvis du allerede har en Zippi gård kan du nu give dine kæledyr endnu mere plads med vores Zippi udvidelser.

Vilkår og betingelser
10% rabat og fri fragt gælder fra d. 12/4/19 til midnight d. 26/4/19. Du behøver ingen rabatkode for at få 10% rabat. For at få fri fragt skal du bruge rabatkoden ZIPPISAVE. Tilbuddet gælder kun for alle Zippi tunneler, tilbehør, legegårde og indhegninger. Fri fragt påføres bestillinger der indeholder Zippi produkter for min. 1000kr. Tilbuddet gælder kun standard leveringsmetoder. Fri fragt gælder ikke for levering med paller. Omlet kan ikke påtage sig ansvaret for forsinkelser forårsaget af tredjeparter såsom leveringsfirmaer. Fri fragt gælder kun ordre til Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland, Luxemborg, Østrig, Italien, Irland, Norge, Polen, Danmark, Sverige og Spanien.

Gælder så længe lager haves. Omlet ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet er kun gyldigt for Zippi produkter og kan ikke anvendes i sammenhæng med eksisterende rabatter eller andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *